fbpx
excursii-razvan-pascu

© Mihnea RatteThe Venture, competitia globala pentru antreprenoriat cu impact social lansata de Chivas, despre care am scris aici, a desemnat zilele trecute castigatorul care va reprezenta Romania la etapa mondiala, unde va concura pentru premiul de un milion de dolari pus in joc.

Ideea de afaceri este foarte interesanta si sper sa aiba succes de business, fiind totusi destul de focusata pe social, dupa cum veti vedea in continuare. SOWAT este o companie care isi doreste sa rezolve problema accesului la apa potabila, folosind o tehnologie ce produce 25-100 metri cubi de apa potabila in 24 de ore, pornind de la orice sursa de apa dulce, pentru 500 pana la 5000 de persoane.  Cristi China a explicat foarte bine aici despre ce este vorba. 

,,Sunt foarte bucuros sa reprezint Romania in finala globala Chivas The Venture! Competitia reprezinta o mare oportunitate pentru SOWAT si speram ca, prin intermediul The Venture, sa putem ajuta cat mai multi oameni, de pe tot globul. Ne dorim sa conturam un viitor mai bun pentru comunitatile defavorizate, sistemul nostru avand un impact social imediat si oferind o solutie la o problema critica – lipsa apei potabile”, a declarat Khaled Al Mezayen, fondator SOWAT.

Ce urmeaza?

Urmeaza finala globala, iar fondatorul SOWAT va merge la Londra, unde Chivas Regal le-a pregatit finalistilor 5 zile de prezenta intr-un incubator de afaceri de la Oxford, inainte de pitch-ul final din Los Angeles din luna iulie. Acolo va prezenta ideea de business alaturi de alti 29 de finalisti din toata lumea si se va lupta pentru premiul de 1 milion de dolari. Evident, totul reprezinta o oportunitate imensa pentru a cunoaste oameni, pentru vizibilitate, pentru deschidere la nivel mondial, dar si pentru sansa de a castiga marele premiu.

„Antreprenoriatul cu impact social determina societatea sa regandeasca imposibilul si ne inspira sa luptam pentru a crea o lume mai buna. Toti cei 5 finalisti din etapa locala The Venture ne-au aratat cum, prin afaceri, o problema poate fi gestionata ca pe o sansa de a face bine. Ei sunt dovada faptului a cat de important este ca initiative precum The Venture sa existe, sa inspire oameni extraordinari si sa contribuie la promovarea afacerilor drept o forta a binelui.”, spune Tudor Furir, Director General Pernod Ricard Romania si membru al juriului Chivas The Venture, etapa locala.

© Mihnea Ratte

Despre Chivas Regal

Chivas Regal este un brand global de whisky si principalul scotch whisky al producatorului Chivas Brothers, fiind prezent in peste 150 de tari din Europa, Asia si America. Gama Chivas se remarca prin stil, consistenta si exclusivitate si cuprinde bauturile Chivas Regal  12, 18 si 25 Years Old.

1 comentariu

  1. IoanaB
    18.01.2017 la 11:08

    Am auzit deja de compania SOWAT, de acum o luna..deoarece concurentul roman are origini in Fagaras, de unde sunt si eu. Succes antreprenorilor romani!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]