excursii-razvan-pascu

Chivas The VentureAntreprenorii din Romania au acum oportunitatea de a participa pentru a doua oara la competitia globala „The Venture”, organizata de Chivas si dedicata antreprenoriatului cu impact social.

Cei mai buni antreprenori din lume, din cele 32 de tari inscrise, se pregatesc pentru a castiga marele premiu, finalistii urmand sa concureze pentru un premiul de un milion de dolari.

Avantajele participarii sunt multiple, business-urile cu impact social avand sansa de a se dezvolta, de a beneficia de sprijin financiar si de a castiga recunoastere internationala in cadrul finalei competitiei, in care juriul va fi format din experti in domeniul afacerilor.

Cum poti participa la competitia „The Venture”?

Inscrierile pentru etapa locala au inceput in aceasta luna si continua pana pe 30 octombrie (pe site-ul www.TheVenture.com), intervalul de desfasurare a acestei etape fiind septembrie 2016 – ianuarie 2017. Pe langa premiul de 5.000 de euro, antreprenorii vor avea ocazia de a participa la stagii de pregatire si de a primi consiliere personalizata pentru business-urile lor.

Vor fi selectate 10 business-uri care vor participa la o sesiune de pitch, pe 23 noiembrie 2016, iar  juriul competitiei va alege 5 finalisti ai etapei locale. Acestia vor beneficia de o sesiune de mentorat, organizata de Chivas The Venture. In urma a 4 probe in care finalistii isi vor demonstra abilitatile de business, va fi desemnat reprezentantul Romaniei la etapa globala.

Etapa globala va avea loc in perioada martie – iulie 2017, iar antreprenorul roman care va castiga faza locala va participa, timp de o saptamana, la un program de mentorat dezvoltat in colaborare cu Centrul Skoll pentru Antreprenoriat Social, de la Universitatea Oxford. Acesta isi va prezenta ideea de business in cadrul pitch-ului final si va avea sansa de a obtine finantare pentru indeplinirea obiectivelor.

Votul public, oferit de oameni din intreaga lume, va decide modalitatea de distribuire a 250.000$ intre finalisti, iar restul de 750.000$ vor fi castigati de antreprenorul ales de juriul de experti, care va evalua ideile ajunse in finala.

Orice afacere cu venituri anuale mai mici de 1.500.000 de dolari, care se afla intr-unul dintre stadiile Discovery, Start-up sau Growth stage, poate fi inscrisa in competita pentru milionul de dolari oferit de The Venture.

Mentorat pe baza valorilor

Business-urile inscrise de antreprenorii romani vor fi analizate de o echipa de mentori ghidati de valori diferite, dar a caror motivatie consta in obtinerea succesului:

George Buhnici, antreprenorul inovator – realizator IlikeIT si owner Cavaleria.ro, un proiect inovator pe piata de publishing din Romania;

Marius Ghenea, antreprenorul expert – a pus bazele companiilor Flamingo si FIT Distribution; este coordonatorul investitiilor unor fonduri de Venture Capital ale 3TS Capital Partners pentru Europa Centrala si de Est;

Cristian China Birta, antreprenorul pasionat – antreprenor online, consultant si blogger, Managing Partner la Kooperativa 2.0, o agentie specializata in blogging;

Tudor Furir, Directorul General al Pernod Ricard Romania si Republica Moldova, unul dintre cei mai experimentati executivi romani, cu o experienta de peste 20 de ani in cadrul companiilor Coca Cola, Mars si, din 2005, Pernod Ricard.

Antreprenorii care se incadreaza in categoriile expert, pasionat sau inovator sunt asteptati sa-si inscrie afacerea, sa cunoasca juriul si sa prezinte idei valoroase, care-i vor purta catre succes si recunostinta la nivel international.

Inscrieti-va in competitie pana pe 30 octombrie 2016, pe site-ul www.TheVenture.com, pentru a trai o experienta la nivel international, in lumea antreprenoriatului cu impact social.

Chivas The Venture

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!