fbpx
excursii-razvan-pascu

Dream Deals KLMDin pacate mai sunt doar cateva zile de vara, dar impatimitii calatoriilor stiu ca asta nu inseamna sfarsitul vacantelor. Acestea pot continua pe parcursul toamnei in city break-uri sau destinatii exotice, numai zile de concediu sa mai aveti libere. Mai ales ca urmeaza si perioada de reduceri la bilete de avion.

In aceasta perioada se desfasoara promotia de toamna a celor de la AIR FRANCE – KLM, iar reducerile sunt de pana la 45%. In oferta sunt incluse peste 90 de destinatii europene sau intercontinentale, iar daca nu v-ati rezervat vacanta pentru lunile urmatoare sau pentru primavara anului viitor acum aveti sansa sa obtineti un pret bun la biletele de avion.

Printre destinatiile care fac parte din oferta se numara orase din tari ca India, Africa de Sud, China, Columbia, Brazilia, SUA, Canada si multe altele. Spre exemplu, pretul pentru un zbor catre Asia si Africa incepe de la 499 euro, catre Caraibe si Oceanul Indian de la 598 euro, iar catre America de Nord de la 585 euro.

Amsterdam, Paris si Stockholm se regasesc si ele in oferta, la preturi foarte bune: Amsterdam, de la 129 euro, Paris, de la 169 euro, si Stockholm, de la 159 euro, cu toate taxele incluse. Eu am fost in fiecare din cele trei orase mai sus enumerate si pot spune ca fiecare merita sa fie vizitat. In Amsterdam ultima oara am fost acum cateva luni cand am dat o „fuga” intre doua zboruri (aeroportul se afla foarte aproape de oras, practic faci 15-20 de minute), Parisul l-am vazut mai mereu toamna sau iarna, iar Stockholmul este un oras frumos, dar printre cele mai scumpe in care am fost.

Perioada promotionala tine pana pe 14 septembrie 2016. Pentru destinatiile europene, calatoria poate fi efectuata pana pe 31 martie 2017, iar pentru restul destinatiilor, pana pe 30 iunie 2017. Preturile reduse nu sunt disponibile in perioada sarbatorilor de iarna.

Biletele de avion pot fi rezervate pe www.airfrance.ro, www.klm.ro sau la agentiile de turism.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]