fbpx
excursii-razvan-pascu

tineri antreprenoriDaca ma urmariti pe Facebook, probabil stiti destul de multe detalii despre proiectul POSDRU in care ONG-ul pe care il conduc, Asociatia Travel Focus, este implicat, alaturi de Consiliul Judetean Ilfov si impreuna cu Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie.

Pe blog am mai scris despre proiect aici; de asemenea pe Facebook am scris destul de multe detalii, inclusiv cu fotografii de la conferinta de lansare a proiectului, dar am si anuntat atunci cand locurile pentru cursuri au fost ocupate (s-au inscris in jur de 500 de candidati pentru 400 de locuri). Vreau sa multumesc cu aceasta ocazie, inca o data, presei care a preluat acest subiect si tuturor prietenilor jurnalisti care ne-au ajutat sa facem atat de vizibil acest proiect POSDRU!

Noutati

Cei de la Consiliul Judetean Ilfov au decis sa suplimenteze numarul de locuri pentru participarea la cursuri cu pana la 200 de persoane. Desigur, exista si niste conditii pe care noi, ca beneficiari si parteneri ai acestui proiect, trebuie sa le indeplinim fata de Autoritatea de Management a Programului POSDRU, iar unul dintre indicatorii nostri pe acest proiect il reprezinta numarul de studenti cu varste intre 18-25 de ani care se inscriu la cursuri. Dupa ce partenerii nostri de la Asociatia Excelsior au terminat de verificat toate inscrierile in proiect, am decis sa suplimentam inscrierile, insa numai pentru tinerii intre 18-25 de ani, si obligatoriu studenti, cu buletine in judetele din proiect (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea si regiunea Bucuresti-Ilfov).

Curs gratuit de antreprenoriat, valabil doar pentru tineri studenti

Asadar, daca vreti sa urmati un curs gratuit de antreprenoriat in urma caruia sa primiti si o diploma acreditata ANC si valabila in toate tarile UE, asteptam sa va inscrieti pana miercuri, 13 mai 2015, la finalul zilei. Cursurile vor dura 40 de ore si vor fi organizate in judetele din proiect, in functie de numarul de persoane inscrise in fiecare judet. Cursurile vor incepe in aceasta luna, iar in timpul cursurilor aveti sansa sa incepeti sa lucrati si la un plan de afaceri pe care sa il depuneti pana la finalul lunii mai la concursul pe care il vom organiza, astfel incat sa puteti obtine finantare nerambursabila de maxim 110.000 RON pentru planul vostru de afaceri – avem 1 milion de euro de dat, deci vom finanta 40 de planuri de afaceri cu cate maxim 25.000 de euro fiecare. Mai multe detalii despre acest lucru am scris aici.

Concluzie finala

Tinand cont ca avem deja sute de persoane inscrise pentru cursuri si tinand cont ca acum suntem doar in cautarea a cateva zeci de tineri studenti intre 18-25 de ani, iar procesul de selectie se desfasoara inclusiv prin universitati, va recomand sa va inscrieti cat mai repede posibil la adresa de email antreprenoriat@asociatiaexcelsior.ro

Cum va inscrieti?

Pentru inscriere, trebuie sa completati, sa scanati si sa trimiteti prin email, la adresa de mai sus, acest document. Nu uitati sa va lasati in email si datele voastre de contact, inclusiv numarul de telefon. Participantii selectati vor fi contactati in curand cu detalii despre programarea la cursuri.

Succes!

Proiectul Antreprenoriatul – sansa unui viitor mai bun pentru tineri” este finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

Investește în oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013

Axa prioritară: 3 – Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor

Domeniul major de intervenţie: 3.1.Promovarea culturii antreprenoriale

Titlul proiectului: Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri

ID de proiect: POSDRU/176/3.1/S/149924

4 comentarii

 1. Patricia
  11.05.2015 la 12:07

  Bună ziua!
  Am o nelămurire. Eu m-am inscris pentru acest proiect încă din luna aprilie, la puțin timp după ce s-a lansat proiectul dar până acum nu am fost contactată decât pentru a confirma că mă incadrez in categoria de grup tintă( 18-25 ani, studenta, femeie), după care nu am mai primit niciun mail. Așadar nu stiu daca am fost selectata…oare ar fi trebuit sa fiu instiintata pana acum sau sa mai astept?

 2. Ciprian
  11.05.2015 la 12:11

  Si eu m-am inscris dar la momentul cand s-au anuntat primele inscrieri dar nu stiu daca am fost acceptat sau nu. Pot suna la un numar de telefon pentru a afla sau ma vor contacta organizatorii?

 3. Valentina
  11.05.2015 la 12:31

  Buna ziua,

  Exista o lista care va fi publicata cu persoanele acceptate? Din ce am inteles, pana pe data de 10 mai trebuia facuta selectia. Acum inteleg ca se mai amana pana cand vor fi inscrise mai multe persoane cu varste cuprinse intre 18-25 de ani. Mai exact, cei care au fost acceptati cand primesc raspuns?
  Merci!

 4. Razvan Pascu
  (author)
  11.05.2015 la 21:03

  Patricia, Ciprian, Valentina: in principiu, cam toate persoane care s-au inscris pana acum si indeplinesc conditia de domiciliu au fost acceptate, insa un raspuns sigur veti primi probabil cam intr-o saptamana de la Asociatia Excelsior, care se ocupa de inscrieri. Da, se va publica si lista persoanelor acceptate.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]