excursii-razvan-pascu

TAROM a anuntat de ceva timp deschiderea a 2 noi zboruri din Iasi. Este vorba despre Iasi – Tel Aviv si, incepand cu 4 iunie, Iasi – Milano. Pasagerii TAROM beneficiaza de bilete in pretul carora este inclus serviciul de catering, transportul unui bagaj de cala de maxim 23 kg si un bagaj de mana cu greutatea de maxim 10 kg.

Iasi – Tel Aviv

Zborurile sunt directe, iar preturile incep de la 147 euro dus-intors cu toate taxele incluse. Pentru a beneficia de acest pret trebuie sa cumparati biletele de pe site-ul TAROM, locurile la acest pret fiind limitate. Zborurile sunt operate in zilele de Luni si Joi, dupa urmatorul program:

Luni

RO 157 12:15 Iasi – 15:20 Tel Aviv
RO 158 16:10 Tel Aviv – 19:25 Iasi

Joi

RO 157 18:15 Iasi – 21:20 Tel Aviv
RO 158 22:10 Tel Aviv – 01:25 Iasi

Iasi – Milano (Bergamo)

Milano este recunoscut ca fiind una dintre capitalele modei si a designului, spunandu-se ca nicaieri in lume nu se traieste mai cu stil.

Incepand cu 4 iunie, TAROM va opera doua zboruri pe saptamana pe ruta Iasi – Milano. Preturile incep de la 120 euro dus – intors cu toate taxele incluse, la achizitionarea biletelor de pe site. Locurile sunt limitate pentru acest tarif.

Aeroportul din Iasi ofera posibilitatea de a va face check-in-ul gratuit in aeroport. De asemenea, pentru zborurile cu TAROM se poate face si check-in de pe telefonul mobil, am scris aici detalii.

In plus, compania TAROM ofera in aceasta vara si zboruri din Iasi catre Rhodos si Antalya, in regim de charter, in baza unor parteneriate incheiate cu agentii de turism.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]