fbpx
excursii-razvan-pascu

Compania TAROM a introdus serviciul Mobile Check-in cu ajutorul caruia este redus timpul de asteptare atat la check-in, cat si la imbarcarea in avion. Datorita acestui serviciu nu mai este necesara cartea de imbarcare de hartie. Mobile Check-in-ul este disponibil pentru toate telefoanele care au acces la internet si poate fi realizat pentru zborurile TAROM cu 30 de ore inainte de zbor (si pana la 60 de minute inainte de ora de decolare).

Cum se acceseaza Mobile Check-in:

– trebuie accesat site-ul TAROM de pe un telefon mobil sau tastati direct m.tarom.ro pe browser-ul telefonului mobil

– se selecteaza optiunea “ mobile check-in” si apoi “start check-in”

– trebuie introdus numarul cardului de fidelitate Flying Blue sau biletul electronic si numele, numarul zborului, data de plecare, aeroportul de plecare

– se da click pe numarul de zbor/ ruta, apoi selectati locul, introduceti numarul de telefon mobil si adresa de e-mail si apoi click pe “confirma”

– actualizati informatiile din pasaport. Daca vi se cere, confirmati ca datele sunt aceleasi ca si in pasaport

– cartea de imbarcare este trimisa pe telefonul mobil sau adresa de e-mail

– se face click pe link-ul continut in mesajul text primit pe telefonul mobil sau adresa de e-mail

– trebuie sa va prezentati la ghiseul “Drop Off” din aeroport doar daca aveti bagaje; daca nu, atunci mergeti direct la poarta de imbarcare.

Aeroporturile disponibile pentru Mobile Check-in sunt urmatoarele: Atena, Baia Mare, Barcelona, Belgrad, Bologna, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Cluj-Napoca, Dublin, Frankfurt, Iasi, Istanbul, Larnaca, Londra-Heathrow, Munchen, Oradea, Praga, Roma, Satu Mare, Sibiu, Sofia, Suceava, Targu-Mures, Tel Aviv, Timisoara, Torino si Viena.

Acest serviciu poate fi folosit de catre persoanele care detin bilete electronice, mai putin pasagerii care necesita asistenta medicala, care calatoresc impreuna cu copiii, care necesita scaun cu rotile, minorii neinsotiti sau deportatii.

Mai multe detalii gasiti aici.

1 comentariu

  1. 24.05.2014 la 21:42

    Tare, l-am folosit zilele trecute dar nu am stiut ca e proaspat lansat. O mentiune, nu am putut sa fac chec-in online pentru aeroportul din Amsterdam.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]