fbpx
excursii-razvan-pascu

Incepand de vineri ma aflu la Londra. Am venit pentru a opta oara in capitala Marii Britanii, orasul meu preferat din tot ce am vizitat pana acum.

Am ajuns cu cateva zile inainte de targul de turism pentru a avea timp de plimbari si cumparaturi pe Portobello Road, pe Regent Street sau Oxford Street si ca sa participam la cateva evenimente de networking organizate cu ocazia targului.

Am mai fost la WTM si anul trecut, iar ceea ce se petrece aici an de an este fabulos. Imi place mult mai mult decat ITB Berlin, targul mi se pare mai bine organizat si mai util pentru participanti, in special datorita conferintelor si seminariilor la care vizitatorii pot participa. Este al doilea cel mai important targ de turism din lume, dupa cel de la Berlin, insa din punctul meu de vedere este numarul 1.

Astazi incepe World Travel Market, iar pentru mine si Andra urmeaza 4 zile pline de seminarii de Social Media si Marketing Turistic la care vom participa. Revin cu impresii pe blog, insa pana atunci, ma puteti urmari pe pagina de Facebook.

1 comentariu

  1. 11.11.2013 la 20:59

    Speram sa fim mai bine ca prezenta decat la Paris. Te asteptam cu drag la TTR II la ROMEXPO.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]