Burse de pana la 15.000 de euro pentru manageri la WU Executive MBA Bucharest

Adaugat de la 12 Sep 2013

In noiembrie voi incepe un Executive MBA la WU Executive Academy din Viena si de cand am castigat bursa incerc sa fiu la curent cu toate noutatile din piata. De curand am primit acest comunicat de presa si cred ca informatia poate fi utila managerilor sau antreprenorilor care isi doresc sa aplice pentru o bursa la cel mai exclusivist program de MBA prezent in Romania – cursuri de 14 luni in valoare totala de 35.000 euro/persoana.

Managerii romani si straini mai pot profita pana la data de 30 septembrie 2013 de inscrierea la bursele partiale de pana la 15.000 de euro, pentru programul part-time WU Executive MBA. Desfasurat la Bucuresti, programul educational este oferit de cea mai mare universitate de profil din Europa – WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business.

EMBA Bucharest este clasat ca cel mai international program educational de acest tip de pe piata in anuarul intocmit de Ziarul Financiar, fiind evaluat in functie de criterii precum reputatia profesorilor, universitatile la care predau acestia – Thunderbird School of Global Management – USA, Carlson School of Management – USA etc. – si cele doua rezidentiate internationale din cadrul programului, in Austria si USA. La acestea se adauga si materialele folosite la cursuri, suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor (ex: tableta de ultima generatie), accesul on-line la biblioteca Universitatii de Economie si Afaceri din Viena, precum si exclusivitatea studiilor de caz internationale folosite in cadrul modulelor.

Managerii interesati de bursa de studii au sansa sa primeasca pana la 15.000 de euro din valoarea  totala a programului – 35.000 de euro. Valoarea fiecarei burse va fi stabilita in functie de calitatea aplicatiilor depuse de candidati si va fi evaluata de o comisie alcatuita din profesori care predau in cadrul programului.

EMBA se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu care au inregistrat un progres solid in cariera si care, ghidati de ambitie si motivatie, au viziuni clare asupra carierei. Programul va incepe pe 14 noiembrie 2013 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, cursurile avand loc in Bucuresti, in regim part-time.

Inscrierea consta in transmiterea unui set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului), ulterior avand loc un interviu cu fiecare candidat.

Pentru contact si detalii folositi datele de aici.

* scris de pe un laptop Lenovo ThinkPad E531

Despre mine:

Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea in job. Sunt consultant in marketing turistic, dar imi place sa ma definesc ca antreprenor, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, agentia de Evenimente, PR si Marketing Travel Communication Romania, dar si Asociatia Travel Focus. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA). Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga – mai multe detalii despre mine gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la newsletter

Nr. abonati RSS & Newsletter

Michelin

Copyright

Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Positive SSL on a transparent background