excursii-razvan-pascu

In noiembrie voi incepe un Executive MBA la WU Executive Academy din Viena si de cand am castigat bursa incerc sa fiu la curent cu toate noutatile din piata. De curand am primit acest comunicat de presa si cred ca informatia poate fi utila managerilor sau antreprenorilor care isi doresc sa aplice pentru o bursa la cel mai exclusivist program de MBA prezent in Romania – cursuri de 14 luni in valoare totala de 35.000 euro/persoana.

Managerii romani si straini mai pot profita pana la data de 30 septembrie 2013 de inscrierea la bursele partiale de pana la 15.000 de euro, pentru programul part-time WU Executive MBA. Desfasurat la Bucuresti, programul educational este oferit de cea mai mare universitate de profil din Europa – WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business.

EMBA Bucharest este clasat ca cel mai international program educational de acest tip de pe piata in anuarul intocmit de Ziarul Financiar, fiind evaluat in functie de criterii precum reputatia profesorilor, universitatile la care predau acestia – Thunderbird School of Global Management – USA, Carlson School of Management – USA etc. – si cele doua rezidentiate internationale din cadrul programului, in Austria si USA. La acestea se adauga si materialele folosite la cursuri, suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor (ex: tableta de ultima generatie), accesul on-line la biblioteca Universitatii de Economie si Afaceri din Viena, precum si exclusivitatea studiilor de caz internationale folosite in cadrul modulelor.

Managerii interesati de bursa de studii au sansa sa primeasca pana la 15.000 de euro din valoarea  totala a programului – 35.000 de euro. Valoarea fiecarei burse va fi stabilita in functie de calitatea aplicatiilor depuse de candidati si va fi evaluata de o comisie alcatuita din profesori care predau in cadrul programului.

EMBA se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu care au inregistrat un progres solid in cariera si care, ghidati de ambitie si motivatie, au viziuni clare asupra carierei. Programul va incepe pe 14 noiembrie 2013 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, cursurile avand loc in Bucuresti, in regim part-time.

Inscrierea consta in transmiterea unui set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului), ulterior avand loc un interviu cu fiecare candidat.

Pentru contact si detalii folositi datele de aici.

* scris de pe un laptop Lenovo ThinkPad E531

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]