fbpx
excursii-razvan-pascu

Stiti deja ca Londra este una dintre destinatiile mele preferate; de fapt cred ca este orasul meu preferat din toata lumea asta. De fiecare data gasesc cate un motiv sa vizitez capitala Marii Britanii, fie ca ma limitez la un City Break, ca imi fac de drum la Stonehenge, fie ca merg la vreun concert sau eveniment de turism. Iar Londra ma surprinde intr-un mod placut de fiecare data.

Nu poate decat sa ma bucure cea mai recenta oferta promotionala TAROM, care in perioada 2-8 Septembrie (deci doar pana maine mai este valabil) pune in vanzare bilete spre Londra cu 15% reducere, la calatoriile efectuate incepand din 27 octombrie 2013.

Am facut un test pe site-ul TAROM pentru un city break de 1 Decembrie la Londra, cu plecare pe 28 Noiembrie si retur pe 2 Decembrie, iar biletul de avion dus-intors, la clasa Economy ar costa 153 euro. Anul acesta am fost deja o data la Londra si mi-am facut nervi atunci cu Wizzair-ul care e mai scump decat o cursa de linie (mi-am luat bilete la TAROM atunci), insa pentru luna noiembrie, cand vreau sa merg din nou, am cautat bilete inca de acum cateva luni si erau destul de scumpe la TAROM, asa ca mi-am luat la Blue Air. Mare prostie am facut, daca stiam ca vine aceasta promotie, as fi asteptat. Insa voi puteti sa profitati de ea.

Daca va hotarati sa mergeti la Londra, va las mai jos cateva linkuri utile:

Stonehenge: https://razvanpascu.ro/2010/09/02/impresii-de-calatorie-stonehenge/

Traseu prin Londra: https://razvanpascu.ro/2010/08/17/impresii-de-calatorie-londra/

Portobello Road: https://razvanpascu.ro/2010/09/13/portobello-road-cea-mai-frumoasa-strada-din-londra/

Piese de teatru si musical-uri la Londra: https://razvanpascu.ro/2013/07/05/piese-de-teatru-si-musical-uri-de-vazut-la-londra/

* scris de pe un laptop Lenovo ThinkPad E531

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]