fbpx
excursii-razvan-pascu

Pe 26 iunie scriam aici despre un concurs deschis oricarui pasionat de experiente inedite de viata. Heineken lansase un concurs prin care le oferea posibilitatea celor inscrisi sa ia parte la cea mai tare experienta de viata de pana acum. Concursul a fost castigat chiar de un blogger, Bogdan Dascalescu.

Campania The Voyage lansata de Heineken la nivel mondial presupune premii extrem de interesante, precum un Space Training sau calatorii in alte colturi ale lumii pentru oameni absolut normali, dar cu ceva spirit de aventura.

V-am mai povestit de episodul #dropped in care un profesor de yoga din Grecia este lasat legat la ochi pe o barca in forma de ratusca din Cambodgia si trebuie sa se descurce pentru a supravietui. E nebunie maxima aceasta campanie, asa cum puteti vedea in clipul de mai jos.

Trecem de aceasta experienta si va amintesc despre un alt articol pe care l-am scris pe 4 iulie in care va povesteam despre un nou concurs lansat de Heineken, de data aceasta adresat exclusiv bloggerilor din Romania. Concursul este in continuare valabil, iar premiul ramane la fel de atractiv: un Space Training care se va desfasura fie in Europa, fie in SUA, intr-un centru de pregatire special. Din nou, este o ocazie unica si m-as bucura tare mult ca unul dintre cititorii acestui blog sa castige premiul.

Mai multe detalii despre concurs aflati de aici.

1 comentariu

  1. 22.07.2013 la 00:22

    Bogdan era cel mai potrivit sa castige 😀 Imi amintesc de vizita lui la Oktoberfest si pasiunea pentru bere, ma gandesc ca Heineken o sa fie berea lui favorita pe viitor!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]