fbpx
excursii-razvan-pascu

Scriu pe acest blog de mai bine de 4 ani, insa este pentru prima data cand ma atrage atat de mult premiul unui concurs din Romania, incat sa ajung sa ma oftic pentru ca nu pot participa si eu. Asa ca marturisesc cu toata sinceritatea ca cel care va castiga are toate sansele sa fie invidiat maxim de catre mine. Si chiar nu glumesc. ๐Ÿ™‚

Iata despre ce este vorba.

Premiul:

O calatorie legendara si ceva unic in Romania: un SPACE TRAINING.

Ce trebuie sa faci?

1. In primul rand trebuie sa ai un blog. Trebuie sa postezi pe blogul tau (si apoi sa pui linkul pe pagina ta de Facebook) un articol despre aceasta competitie organizata in Social Media, prin care sa iti exprimi dorinta de a intra in concurs. Apoi trimiti linkul la adresele de email: catalina@oxygenpr.ro sau ruxandra@oxygenpr.ro

2. Mai departe, fetele iti vor trimite prin email un text cu cateva intrebari faine pentru a vedea cat de mult te pricepi la calatorii โ€“ intrebarile nu sunt grele, le-am verificat deja.

3. Ultima sarcina a celui care aspira la un premiu atat de frumos este sa posteze pe blog minim un articol despre cea mai aventuroasa calatorie pe care a realizat-o, facand o asociere si cu spiritul campaniei Heineken โ€žThe Voyageโ€, respectiv episoadele โ€žDroppedโ€ si campania locala pentru bloggeri โ€žCalatori legendari din Social Mediaโ€.

Perioada concursului: 3 iulie โ€“ 29 iulie 2013

Juriul:

Eu voi face parte din juriu, alaturi de Andi Moisescu, Chinezuโ€™, Cristina Bazavan si Manafu. Ii vom puncta pe cei mai implicati dintre voi, cei mai creativi si cei care vor fi activi in retelele sociale si ne vor ajuta sa ducem mai departe vestea acestui concurs fain.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

Despre competitie

Competitia face parte din cea mai noua campanie lansata de brandul de bere Heineken, โ€žThe Voyageโ€. Aceasta campanie, lansata la nivel mondial, include si un experiment social unic si curajos, prin care Heineken si-a propus sa testeze oamenii simpli si abilitatea acestora de a se descurca in necunoscut. Experimentul continua cu episodul โ€žDropped 2โ€, in care un profesor de yoga si dansator din Grecia este lasat in mijlocul Cambodgiei, legat la ochi intr-o barca galbena in forma de rata. Omul reuseste sa prinda un peste pentru cina, este intepat de tantari de 47 de ori si cere instructiuni de drum de 123 de ori. Puteti urmari aventura pe pagina de Facebook sau pe canalul de Youtube.

2 comentarii

  1. 04.07.2013 la 11:59

    Foarte interesant. Ne gรขndim sฤƒ mobilizฤƒm ศ™i antrecalba !

  2. 04.07.2013 la 20:14

    Premiul este foarte misto! Am sa ma inscriu si eu. ๐Ÿ˜€

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]