fbpx
excursii-razvan-pascu

Travel Communication RomaniaScriam ieri aici ca saptamana trecuta am lansat oficial agentia de PR si Marketing exclusiv in Turism, Travel Communication Romania. Compania functioneaza de la sfarsitul anului trecut si am facut deja proiecte interesante pentru companii precum Prestige Tours, Air France, TUI Travel Center, Fly Dubai sau Hyatt.

Lansarea acestei agentii de PR exclusiv pe turism a devenit un subiect si pentru presa de calitate din Romania, astfel ca informatii despre lansarea companiei au aparut prin toata presa.

Revista Forbes i-a dedicat un articol acestei lansari si le multumesc mult jurnalistilor de la Forbes. De asemenea, cotidianul online Wall-street.ro i-a acordat un articol, la fel si Ziarul Financiar (2 articole), Bursa (in online si in print), BIZ, Capital, portalul Ziare.com, DailyBusiness, Business Woman sau revista Income Magazine. Articole despre lansarea Travel Communication Romania au fost si pe site-urile specializate in marketing si PR precum Smark, Iqads, PR-Romania, PRwave sau chiar pe site-uri de limba engleza precum Adhugger.net

Despre lansarea Travel Communication Romania au scris si bloggeri importanti din Romania, precum Cristi Manafu, Chinezu’, Costin Cocioaba, sau chiar paginademedia.ro – le multumesc tuturor.

Travel Communication Romania in revista BIZ

Travel Communication Romania pe Wall-Street.ro

Travel Communication Romania in Income Magazine

Travel Communication Romania in revista Forbes

Travel Communication Romania in revista Capital

Travel Communication Romania in Ziarul Financiar

Travel Communication Romania in ziarul Bursa

Travel Communication Romania pe Ziare.com

Travel Communication Romania in Daily Business

Travel Communication Romania in Business Woman

… si multi altii.

Le multumesc mult tuturor jurnalistilor care au scris despre aceasta lansare.

travel communication romania in Bursa newspaper

2 comentarii

  1. 19.02.2013 la 14:06

    Felicitari! In sfarsit presa din Romania alearga si dupa subiecte care merita intradevar atentie.

  2. psi
    19.02.2013 la 20:11

    felicitări! te-am descoperit căutând informaţii juridice despre pfa, m-am oprit citind impresii de călătorie şi îmi place ce am descoperit.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]