fbpx
excursii-razvan-pascu

Am multi amici care calatoresc din Bucuresti cu afaceri in interiorul tarii pentru diverse proiecte, in special spre zona de vest: Cluj, Timisoara, Sibiu, Arad, Satu Mare. Desi cazarea si intreaga deplasare le este achitata de companie, de cele mai multe ori, in masura in care se intampla sa ramana cateva zile sau chiar mai mult intr-un oras, de multe ori prefera sa opteze pentru cazare in apartamente inchiriate in regim hotelier pentru ca au mai mult spatiu de respiro si pentru ca sunt mai putin impersonale decat o camera de hotel.

Pentru cazare in regim hotelier in Timisoara, una dintre recomandarile mele cele mai constante se indreapta catre Apartamentele in Regim Hotelier ale doctorului Vidican.

Colaborarea mea de aproape 2 ani cu acesta mi-a demonstrat ca este un om pe care te poti baza, ca este serios si ca se straduieste sa fie de fiecare data pe placul clientilor sai. Si de multe ori reuseste, mai ales in ceea ce ii priveste pe italienii care au afaceri prin vestul tarii si au nevoie de cazare in Timisoara – acestia prefera sa se cazeze cate 2-3 saptamani la apartamente in regim hotelier, decat la hoteluri.

Spre deosebire de hoteluri, unde ai drept garantie a serviciilor renumele unitatii de cazare, la cazarea in regim hotelier este nevoie de o relatie de incredere intre managerul apartamentelor si client. Doctorul Vidican (care este proprietarul si managerul Apartamentelor in Regim Hotelier din Timisoara) sta la dispozitia clientilor sai 24/24 h, astfel ca orice solicitare suplimentara ai avea sau orice informative ai nevoie, il vei putea contacta fara probleme.

Are in portofoliu 5 apartamente si un penthouse in zone centrale din Timisoara, impartite in doua clase de confort, standard si lux. Diferenta majora intre cele doua clase tine de dotari, pentru ca daca va cazati intr-un apartament “lux” veti avea si jacuzzi, sauna, home-cinema si alte cateva dotari extra.

Sunt utile nu doar pentru oamenii de afaceri care calatoresc singuri (pentru ca spatiul si confortul unui apartament nu se compara cu cel al unei camere de hotel), ci si pentru grupurile de prieteni sau colegi de munca (pentru ca au apartamente cu pana la 5 camere).

Astfel, daca planuiti sa veniti in gasca la Timisoara cu ocazia vreunui festival (cum este cel de Salsa de la sfarsitul Lunii Februarie 2013) sau a vreunui concert (cum este cel al trupei japoneze Mono programat pentru Februarie 2012), sau cel al trupei suedeze Cult of Luna din Aprilie 2013, puteti lua in considerare si aceasta varianta de cazare.

Datele de contact: http://www.renting-tm.ro/ro/apartamente-regim-hotelier/

1 comentariu

  1. Dana
    22.01.2013 la 07:56

    Felicitari doctorului ca stie sa faca afaceri! Dar a ales niste culori ….

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]