excursii-razvan-pascu

Despre Timisoara am mai scris pe blog. Este un oras pe care l-am vazut pe fuga, dar care mi-a placut mult. Si se pare ca nu doar mie mi-a placut, pentru ca si cei de la Austrian Airlines au laudat orasul in ultimul numar al revistei care se distribuie la bordul avioanelor, comparand Timisoara cu Viena.

Iar daca va luati inima in dinti si zburati de la Bucuresti la Timisoara cu TAROM sau Carpatair sau daca va urcati in masina si va indreptati spre Timisoara ca destinatie de city-break sau doar pentru o scurta oprire, ca punct de plecare spre destinatiile din vestul Europei, atunci trebuie sa luati in calcul si gasirea unui loc de cazare in Timisoara.

Eu il stiu pe Marius Vidican de mai bine de un an de zile. Este doctor, dar se ocupa si de inchirierea de apartamente in regim hotelier la Timisoara, in special pentru turistii italieni care vin in Timisoara pentru cluburi si pentru fete. Unii mai vin si pentru afaceri, pentru ca multi italieni detin terenuri prin vestul tarii, insa Marius ii stie in special pe cei petrecareti, pentru ca din cand in cand le mai organizeaza acestora si petreceri private sau iesiri prin cluburi.

Indiferent insa de nationalitatea turistilor, apartamentele in regim hotelier oferite spre inchiriere de „Dotor Mario” (asa il stiu italienii pe Marius) sunt locuri in care te poti caza atunci cand ajungi in Timisoara si vrei sa ai parte de conditii de hotel, insa de un plus de intimitate. Apartamentele in regim hotelier functioneaza fix ca o camera de hotel, au oameni care vin sa faca curat dupa turisti si au mai mult spatiu decat ai gasi intr-un hotel – plus bucatarie, ceea ce poate reprezenta un avantaj, mai ales la calatoriile de lunga durata, pentru ca iti poti reduce costurile, gatind acasa.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti accesa site-ul Accommodation Timisoara pentru a vedea cum arata apartamentele si garsonierele de inchiriat. Pe site aveti si fotografii si preturi, dar si toate informatiile de care ati mai putea avea nevoie.

Apartamentul 1

Apartamentul 2

Apartamentul 6

4 comentarii

 1. gorea
  26.08.2012 la 19:35

  INTERESANTE CAMERE.

 2. 10.09.2012 la 10:25

  In iulie, cand am fost eu in Timisoara, nu aveau nici un apartament liber pana in august.

 3. 11.06.2014 la 15:51

  Eu unul prefer hotelul cand ma deplasez in Timisoara, intr-un apartament ma simt ca acasa, nu simt schimbarea ….

 4. 12.01.2015 la 18:42

  In Timisoara este mai bine sa stai intr-un apartament in regim hotelier pentru ca hotelurile cam lasa de dorit.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!