excursii-razvan-pascu

Groupon este una dintre cele mai mari companii online la nivel global. Desi a aparut pe piata abia in 2008, compania a crescut continuu, „explodand” in ultimii ani, cand a ajuns sa fie listata la bursa din New York, sa aiba filiale in peste 40 de tari si milioane de utilizatori in fiecare tara.

Dupa investitii puternice si in Romania, Groupon a lansat anul acesta Groupon Travel, partea de turism a companiei, care se ocupa de vanzarea de pachete turistice la preturi extrem de bune si cu reduceri chiar si de 50% la anumite pachete turistice sau cazari la hoteluri. Un exemplu este oferta cu cazare la Conacul lui Maldar, oferta despre care am scris si eu, si care a avut un mare succes. Un lucru pe care trebuie sa il mai stiti despre Groupon Travel – functioneaza in mod legal, cu licenta de turism obtinuta de la Ministerul Turismului (puteti citi detalii aici), spre deosebire de 99,9% dintre site-urile de reduceri din Romania.

Cei de la Groupon au lansat si un concurs acum, concurs la care se pot inscrie toti cei care achizitioneaza un voucher de pe site-ul Groupon. Premiile sunt: o vacanta all-inclusive in Caraibe pentru 2 persoane, un city-break pentru 2 persoane oriunde in Europa, 5 weekenduri la hotel Predeal Comfort Suites si 5 weekenduri la Hotel Ruia din Poiana Brasov.

Mai multe detalii despre acest concurs puteti gasi aici.

Succes, sunt convins ca foarte multi dintre voi va veti inscrie. Si eu am de gand sa fac cateva cumparaturi pentru cadourile de Craciun de pe pagina dedicata cadourilor de Sarbatori.

1 comentariu

  1. 11.12.2012 la 11:16

    Site de reduceri la categoria turism cu 80% oferte care le are orice agentie, doar ca ei le promoveaza mai agresiv ca reduceri de genul 50%, 70% etc

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!