excursii-razvan-pascu

Acum vreo 3 saptamani am scris pe blog impresii despre vizita pe care am facut-o in Oltenia, la Conacul lui Maldar.

Este un loc realizat cu mult bun-gust de catre niste oameni cu mult bun-simt. Iar dupa 3 ani de munca in renovarea fostei cule boieresti din Oltenia (zona Horezu), proprietarii au deschis anul acesta si asteapta turistii.

Stiu ca fotografiile pe care le-am uploadat pe pagina mea de Facebook, dar si articolul cu impresii de la Conacul lui Maldar au fost foarte bine primite de catre cititori. Asa ca atunci cand cei de la Groupon Travel au incheiat parteneriatul cu Conacul lui Maldar am fost chiar bucuros ca va pot oferi o veste buna: aveti 50% discount pentru cazare pe 2 sau 3 nopti.

Detaliile complete si informatii despre aceasta oferta gasiti pe site-ul Groupon Travel – click aici.

Impresii de la Conacul lui Maldar gasiti aici.

Groupon Travel este o companie din grupul Groupon care functioneaza ca o agentie de turism, avand inclusiv licenta de turism obtinuta de la Ministerul Turismului. Asta spre deosebire de alte 99,9% dintre site-urile de reduceri din Romania care, in ceea ce priveste ofertele turistice nu lucreaza in legalitate, neavand licenta de turism…

3 comentarii

 1. 27.11.2012 la 20:41

  In calitate de fotograf de fine art, tare as fi interesat sa fac o sedinta foto acolo, articolul tau m-a convins Razvan, iar locatiile pe care le promovezi sunt absolut spectaculoase!
  Oare ar exista posibilitatea unor negocieri cu proprietarii?

 2. Razvan Pascu
  (author)
  27.11.2012 la 21:02

  Trimite-mi un mail pe contact [at] razvanpascu.ro si vorbesc cu proprietarii. Cred ca rezolvam, mai ales daca le poti da si lor copyright pe cateva dintre fotografiile profesioniste pe care le vei face.

 3. vasi
  28.11.2012 la 00:43

  ah, murăturile acelea…

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]