fbpx
excursii-razvan-pascu

razvan pascuPentru ca obisnuiesc ca imi centralizez cele mai importante aparitii in presa despre mine si blogul meu si pentru ca nu am mai facut-o de mult timp, va invit sa cititi ultimele 2 interviuri mai importante.

1. Un amplu articol despre mine, despre munca mea de zi cu zi si cum am inceput munca inca din timpul facultatii, intai in Marea Britanie si apoi in Bucuresti, gasiti pe site-ul economic al Stirilor ProTV, incont.ro. Acesta este probabil cel mai amplu articol despre mine si, desi pe blog nu imi place sa intru prea mult in detalii despre viata mea personala dincolo de calatorii, in acest interviu puteti afla mai multe. Puteti gasi articolul aici.

2. De asemenea, compania TAROM (care transporta anual aproximativ 2 milioane de pasageri) tipareste o data la fiecare 2 luni revista care se distribuie gratuit la bordul tuturor aeronavelor TAROM si care se numeste TAROM Insight. In numarul din lunile februarie-martie 2012 a aparut si un interviu de 4 pagini cu mine in care vorbim despre pasiunea pe care o am pentru calatorii si despre blogul de business & travel pe care voi il cititi (si va multumesc pentru asta).

Accentul este pe premiul castigat la finalul anului trecut: titlul de „Blogul de turism al anului 2011„.

Asadar, daca aveti ocazia sa zburati cu TAROM in aceasta perioada puteti gasi articolul in revista din avion (in romana si engleza), iar daca nu aveti niciun zbor programat atunci puteti citi aici acest interviu.

Alte aparitii in presa le gasiti aici.

3 comentarii

 1. Adrian
  03.03.2012 la 21:11

  Prin descrierea pasilor pe care i-ati facut la inceput de drum si prin sfaturile pe care le-ati oferit tinerilor, ati reusit sa inspirati un tanar student si pentru asta vreau sa va multumesc!
  Felicitari pentru tot ceea ce faceti!

 2. Razvan Pascu
  (author)
  03.03.2012 la 23:37

  Multumesc Adrian. Exact asta este si intentia mea.

 3. Laura
  04.03.2012 la 13:13

  Bravo, Dl Pascu! La cat mai multe articole de genul asta si la cat mai multe premii!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]