excursii-razvan-pascu

Carnavalul de la Venetia4Venetia este un oras superb. Am fost de 2 ori, iar daca prima data nu m-a impresionat atat de tare, vara trecuta, cand am mers pentru a doua oara, a fost ceva special. Am luat orasul la pas, l-am cutreierat pe stradutele inguste, am vizitat insulele din apropiere si am descoperit farmecul ascuns al orasului. Am scris impresii despre Venetia aici.

Venetia este insa cunoscuta si pentru 2 mari evenimente pe care le desfasoara de-a lungul anului, printre multe altele: Carnavalul de la Venetia din februarie si Regata Storica (intrecerea gondolierilor) din toamna.

Am scris anul trecut impresii despre Carnavalul de la Venetia, trebuie neaparat sa le cititi si mai ales sa va uitati la fotografiile deosebite de la acest eveniment.

Anul acesta aveti ocazia de a merge si voi pentru a trai pe viu povestea din acest articol despre Carnavalul de la Venetia. Agentia de turism Interra Travel organizeaza 2 tururi la Carnavalul de la Venetia exact in cele mai bune perioade, adica la festivitatile de deschidere si la festivitatile de inchidere a festivalului. Drumul se parcurge cu autocarul, iar pentru locuitorii din anumite orase de provincie din Romania se asigura transport gratuit pana la Bucuresti. Mai multe detalii aici.

Oferta este pentru perioada 18-23 februarie, contine transport cu autocarul, 2 nopti de cazare la hotel de 4 stele in Budapesta, 1 noapte de cazare la Viena, 3 nopti de cazare la Venetia si ghid turistic. Pentru mai multe detalii click aici

Carnavalul de la Venetia

Carnavalul de la Venetia

Carnavalul de la Venetia

De asemenea, Interra Travel organizeaza excursii si la Carnavalul din Sicilia, cu preturi de la 399 euro pentru 6 zile. Transportul este cu avionul, cele 5 nopti de cazare in Catania sunt la hotel de 3 stele, exista ghizi locali pentru fiecare oras vizitat si Carnavalul din Sicilia (cel de la Acireale) se viziteaza in zilele de 18-19 si 21 februarie. Important la acest circuit este ca se viziteaza si asa-numita Ruta de Aur din Sicilia: Catania, Taormina, Forza D’Agro, Siracuza, Ortigia si muntele Etna. Mai multe detalii despre aceasta excursie puteti afla aici.

1 comentariu

  1. Rizica
    17.01.2012 la 11:45

    Venetia este printre cele mai frumoase ale Italiei, pe mine m-a fascinat de la prima intalnire…

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]