fbpx
excursii-razvan-pascu

Am inceput acum cateva luni de zile sa scriu informatii despre locuri de munca care ar putea sa va intereseze. Saptamana trecuta am mai aflat despre cateva joburi disponibile asa ca mai jos urmeaza o serie de locuri de munca in IT, consultanta, turism, publicitate sau media.  

 • Pe data de 29 octombrie Qatar Airways face recrutari in Romania la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti. Se vor putea depune atunci CV-uri pentru functia de „insotitor de zbor”. De preferat este ca CV-ul sa fie in limba engleza si insotit de fotografie. Qatar Airways este cunoscut in piata pentru salariile bune pe care le ofera in comparatie cu alte linii aeriene. Detalii aici.
 • Agentia de PR si comunicare The Practice lanseaza o noua serie de internship-uri pentru cei interesati. Perioada de practica este 1 noiembrie-23 decembrie 2011, CV-urile trebuie trimise pana pe 26 octombrie la seasoned@thepractice.ro alaturi de raspunsurile la cateva intrebari. Detalii aici.
 • Pentru cei pasionati de IT, revista Capital angajeaza programator PHP care sa aiba cunostinte de PHP/MySQL, JavaScript (Prototype, jQuery), HTML/CSS. Reprezinta un avantaj cunoasterea unuia din framework-urile PHP cunoscute: CodeIgniter, CakePHP, Symphony, Zend. CV-urile se trimit la adresa lucian.calarasu@evzgroup.ro
 • Si cei de la UPC fac angajari. CV-urile se trimit la adresa cariere@upc.ro iar in acest moment sunt zeci de locuri de munca disponibile. Detalii aici.
 • Site-ul Snacktools.com angajeaza la Oradea Art Director/Copywriter. CV-urile se trimit la adresa raul@snacktools.com iar mai multe detalii despre job aflati aici.
 • Agentia de PR si publicitate Pygmalion Adv cauta copywriter (pagina lor de Facebook o gasiti aici). CV-urile (sau un mail interesant care sa tina loc de CV) se trimit la office@pygmalionadv.ro
 • Compania de consultanta de management Ensight angajeaza o persoana pe HR, un consultant IT, un consultant bancar si un senior consultant. CV-urile se trimit la adresa jobs@ensight.ro iar mai multe detalii despre aceste joburi aflati aici.

2 comentarii

 1. rizica
  24.10.2011 la 09:43

  Informatii utile – ca de obicei.Qatar Airways ofera intr-adevar salarii foarte bune dar sunt si foarte rigurosi(ceea ce este un lucru foarte bun)…

 2. 24.02.2012 la 18:42

  Cu permisiunea dvs., va mai completez lista cu un post:

  KREVIN recruteaza Senior Java Developer. Cerinte: experienta pe proiecte Java Enterprise (Java 1.6.J2 EE, Tomcat/JBoss/IMB Websphere/Oracle Weblogic), framework-uri (Spring, Hibernate GUI Frameworks, Adobe Flex), baze de date (Oracle/MySQL/MS SQL Server), cunostinte avansate de limba engleza si germana. CV-urile se trimit la: hr@krevin.ro

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]