fbpx
excursii-razvan-pascu

Scriam aici acum cateva zile despre o surpriza ce urmeaza sa o descoperim impreuna in Centrul Istoric din Bucuresti.

Ei bine, pana pe 22 septembrie cei care fac o plimbare in Centrul Istoric din Bucuresti vor avea ocazia sa vada o instalatie interactiva care permite experienta unei plimbari virtuale prin gradinile baroce ale palatului Belvedere din Viena.

Plimbarea virtuala prin Viena se va putea experimenta intre orele 14-24 in Centrul Vechi al Bucurestiului (langa BNR), iar cei care vor dori sa experimenteze Viena mai mult decat atat vor avea ocazia sa faca un tur virtual pe internet (aici) doar incarcand o fotografie cu ei.

Eu am fost deja in Centrul Istoric joi si am experimentat, am primit si fotografia pe email si o puteti vedea si voi in acest articol. Desi poate parea ca este facuta la Viena la Palatul Belvedere, aceasta este realizata undeva, intr-un loc mult mai „romanesc”: strada Lipscani colt cu Smardan, in Bucuresti. Puteti ajunge si voi in urmatoarele zile in zona ca sa testati gratuit aceasta aplicatie.

Si daca veti ajunge o sa gasiti si informatii despre o oferta speciala Happy Tour pentru calatorit la Viena care include transport cu Austrian Airlines dus-intors cu toate taxele incluse si 3 nopti de cazare cu mic dejun cu preturi de la 224 euro. Mai multe detalii aici.

Imaginea reala

Imaginea virtuala

5 comentarii

  1. rizica
    10.09.2011 la 09:36

    Aviz bucurestenilor, provincia mai asteapta…:))

  2. Cristi Moise
    10.09.2011 la 10:48

    Foarte tare !! O sa merg in weekendul asta sa incerc aplicatia :)).

  3. gabbis
    10.09.2011 la 20:14

    Ce tare…Puteai chiar sa ne spui ca ai fost pe bune in Austria, ca din poza nu ne-am fi prins..Numai ca suntem obisnuiti sa ne delectam cu mai multe poze din calatoriile tale si asta ar fi fost putin dubios:))

  4. sandu roxana elena
    11.09.2011 la 15:23

    Pacat ca nu sunt din Bucuresti!Interesant!

  5. Sava Loredana
    12.09.2011 la 05:06

    Ha, ha, foarte tare, doar ca tu nu ai umbra in foto :))

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]