fbpx
excursii-razvan-pascu

Scriam aici saptamana trecuta despre noul portal BCR Club Antreprenori, lansat de curand de BCR, si promiteam atunci sa imi fac timp pentru a verifica mai multe functionalitati ale site-ului.

Primul pas a fost sa ma inregistrez pe portal – inregistrarea se poate face aici. Poti sa te inregistrezi in special daca ai firma, PFA sau Intreprindere Individuala, insa exista posibilitatea sa iti faci un cont chiar si ca persoana fizica, doar pentru a beneficia la maxim de informatiile utile de pe site.

Dupa ce intri in portal cu user si parola, ai mai multe categorii pe care le poti inspecta. Eu am inceput cu Ghidul Antreprenorului fiind interesat in special de informatiile pe care le pot gasi despre contabilitate, pentru ca sunt cateva lucruri pe care nu le inteleg la contabilitatea firmei (sau mai bine zis, pe care incerc sa le optimizez fiscal).

Pentru un antreprenor la inceput de drum care are o idee, niste bani pusi de-o parte sau un credit pe care il poate accesa, probabil ca deosebit de importante vor fi informatiile privind deschiderea unei firme pe care le gaseste aici. Legat de partea de contabilitate, in portalul BCR Club Antreprenori puteti gasi o rubrica denumita foarte inspirat „Intelegerea taxelor„, unde gasesti informatii incepand de la „cum trebuie sa procedam in cazul unei inspectii fiscale” si pana la informatii despre cum se contesta o executare silita.

Ce mi-a placut cel mai mult pe site este faptul ca cei de la BCR au inteles ca portalul BCR Club Antreprenori nu trebuie sa fie doar un instrument de promovare a serviciilor lor si nu l-au umplut cu informatii despre produsele BCR si, mai mult decat atat, au ales sa introduca pe site si linkuri externe catre alte site-uri de unde se pot afla informatii utile. De exemplu, eu am gasit un link catre un ghid in PDF realizat de una din cele 4 mari companii de audit din lume, PwC – ghidul este despre cum trebuie sa reactionam in cazul unei inspectii de la FISC si explica pas-cu-pas ce trebuie urmarit si discutat cu inspectorul fiscal. Ghidul poate fi descarcat de aici.

Nu va spun mai multe si va las pe voi sa descoperiti pentru ca e mai util asa. Ceea ce va mai spun este ca pe portalul BCR Club Antreprenori gasiti si informatii privind realizarea unui plan de afaceri, despre tehnici de marketing si de vanzari, ori despre legislatie, iar cei interesati sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu pot participa la traininguri online sustinute de profesionisti in diferite domenii. Informatii despre traininguri aflati aici.

1 comentariu

  1. rizica
    01.06.2011 la 09:28

    Foarte interesant site-ul…

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]