fbpx
excursii-razvan-pascu

De ceva timp am inceput sa scriu pe blog o serie de articole in care prezint locuri de munca despre care aflu, din diferite domenii, pentru cei interesati. Intrucat in ultimele saptamani am mai aflat despre cateva joburi interesante, astazi va mai prezint cateva….si sper ca unora dintre voi sa le fie utile.

 • Vodafone are 3 joburi interesante pe Marketing Online: Web Developer Trainee, Content Developer Trainee, Community Coordinator Trainee. De fapt, cele 3 de mai sus sunt 3 internship-uri platite de 12 luni, asa ca sansele (chiar si pentru cei fara multa experienta) sunt mari.
 • iLeo angajeaza Copywriter, Client Service Manager, programator PHP si programator Android. Detalii aici.
 • Si BMW face angajari, insa in special in Germania. Potrivit presei, sunt peste 2000 de joburi scoase la concurs. Puteti cauta ceea ce va intereseaza aici. Cei care aplica trebuie sa cunoasca limba germana.
 • De la Doru aflu despre 2 joburi in regim freelance pentru vorbitori de engleza si franceza. Se cauta 2 copywriteri (engleza/franceza) cu experienta in advertising pe piata bunurilor de lux.
 • Si 2 banci importante din Romania au multe pozitii deschise – gasim joburi de la BCR aici si la Millenium Bank aici.
 • Programul de internshipSeasoned by The Practice” este dedicat celor pasionati de PR si fara prea multa experienta. Editia de vara a programului incepe pe 6 iunie si pana atunci vor fi alesi 3 interni. Cei interesati sa faca practica intr-una dintre cele mai bune agentii de PR din Romania trebuie sa trimita CV-ul la seasoned@thepractice.ro, pana pe 29 mai, impreuna cu raspunsurile la cateva intrebari. Detalii aici.

Interesant mi s-a parut si un curs de recalificare adresat somerilor pentru meseria de reporter. Cursantii vor invata sa faca presa, iar dupa 6 zile de curs vor sustine un examen si vor primi o diploma acreditata CNFPA. Cei mai buni cursanti vor fi recompensati financiar si o parte din ei vor fi angajati de institutii media. Mai multe detalii aici.

5 comentarii

 1. rizica
  18.05.2011 la 09:21

  Esti o adevarata enciclopedie, detii informatii in toate domeniile.Intrucat nu am timp suficient sa caut toate aceste informatii….citidu-ti blogul sunt la curent cu noutati din diverse domenii…MULTUMESC!…ma inclin…

 2. Alexandra
  18.05.2011 la 09:25

  Multumim inca o data pentru informatii!

 3. 18.05.2011 la 15:28

  uf ce bine ar fi daca ai gasi asa job-uri bune si in Bistrita:(

 4. Razvan Pascu
  (author)
  19.05.2011 la 02:09

  @ laura: unele dintre joburile disponibile in aceasta perioada sunt si freelance. asa ca poti lucra de oriunde.

  @ rizica: mersi!

 5. Mihaela
  29.09.2013 la 21:01

  Buna .
  Si eu cu partenerul meu caut de munca in Austria sau Germania.Din pacate nu stim germana,dar vorbim putin italiana.
  Daca auziti ceva serios,munca necalificata binenteles.
  Va multumesc tuturor.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]