fbpx
excursii-razvan-pascu

Scriam acum cateva zile aici despre lansarea celui mai nou portal de rezervari bilete de avion din Romania – FLY.ro

Acum ca stiti despre existenta acestui nou site, e timpul sa va mai spun o noutate pe care o aduce FLY.ro, pe langa avantajele despre care scriam in articolul trecut.

Ei bine, daca aveti de gand ca in urmatoarele luni sa plecati pe undeva, poate ar fi o idee buna sa va faceti rezervarea la biletele de avion folosind FLY.ro intrucat aveti posibilitatea de a castiga vacante in Bulgaria, Grecia sau Turcia. Mai exact, daca iti cumperi un bilet de avion, cazare sau o vacanta completa folosind site-ul FLY.ro intri automat in cursa pentru una dintre cele 13 vacante oferite de EXIMTUR.

In fiecare saptamana se va face o tragere la sorti electronica pentru toti cei care au folosit serviciile FLY.ro si va fi ales un castigator care se va putea bucura impreuna cu inca o persoana de o vacanta in Bulgaria, Turcia sau Grecia.

Pentru detalii poate fi consultat regulamentul complet aici sau poate fi urmarita pagina de Facebook FLY.ro sau contul de Twitter.

* advertorial

4 comentarii

 1. rizica
  14.04.2011 la 09:52

  Chiar daca eu imi organizez singura vacantele, este o idee buna…

 2. 14.04.2011 la 11:59

  Draga Razvan, stiu ca sunt off topic, insa as dori sa te invit sa participi la una dintre cele mai interesante activitati promovate pe net in ultimul timp. Ce poate fi mai frumos decat sa daruiesti o carte?

  http://www.ioanabudeanu.com/2011/04/daruieste-o-carte.html

  Multumesc.

 3. SORIN
  14.04.2011 la 14:41

  mi-am făcut datoria și am intrat pe site la fly și am tras următoarea concluzie: sunt buni cei de la fly dacă ne dau excursii gratuite.

 4. Razvan Pascu
  (author)
  15.04.2011 la 17:02

  @ Ioana, asta e promovare Imperator(SPAM)-style. Imi puteai trimite pe mail… 🙂

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]