fbpx
excursii-razvan-pascu

In ultimii 2 ani am organizat impreuna cu reprezentantii dezvoltatorului imobiliar SOBHA din Dubai evenimente cu vanzare de apartamente in Dubai prin mai multe orase din Romania, dar si in Republica Moldova sau Los Angeles. 

Iar acum, pe final de an, pe 9 si 10 Decembrie vom avea un nou eveniment, ultimul din viitorul apropiat. Acesta va avea loc la Bucuresti, la hotel JW Marriott si va astept cu drag sa va ofer toate informatiile de care aveti nevoie daca va intereseaza sa achizitionati un apartament premium in Dubai, de calitate, in cartierele construite de SOBHA.

Alaturi de mine se vor afla si reprezentanti SOBHA Dubai, ca sa va raspunda si acestia la toate curiozitatile si intrebarile pe care le aveti despre SOBHA si sa va ajute sa faceti rezervarea pe loc. 

Foarte pe scurt despre SOBHA Dubai

Dezvoltatorul imobiliar premium SOBHA din Dubai este singurul despre care s-a scris un studiu de caz la universitatea Harvard, in care se vorbeste despre calitatea constructiilor si dezvoltarea accelerata a companiei. Este si dezvoltatorul imobiliar in care eu am incredere 100%, unde am cumparat la randul meu cateva apartamente care deja sunt gata, la cheie, cu 9 luni inainte de termenul prevazut si pe care le-am inchiriat extrem de rapid, ba chiar a fost bataie pe ele mai mult decat ma asteptam. 

Aici puteti vedea un video cu apartamentele mele din cartierul SOBHA Hartland Dubai – ansamblul SOBHA Waves.

.

Despre ce este evenimentul?

In cadrul acestui eveniment vor avea loc discutii 1 la 1 cu mine, in calitate de reprezentant SOBHA, dar si cu reprezentantii SOBHA veniti special din Dubai pentru aceste intalniri, despre tot ceea ce vreti sa cunoasteti in domeniu. Veti afla mai multe despre aceasta oportunitate de investitie cu plata in rate, o sa va prezint disponibilitatile la acel moment, ofertele speciale, noile proiecte lansate, exemple pentru revanzare sau inchiriere, etc., plus va voi oferi detalii despre suportul post-achizitie de care puteti beneficia din partea mea si a echipei mele: revanzare, inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier, obtinerea rezidentei in Dubai, etc. 

Totodata, fiecare dintre cei interesati va avea ocazia sa afle informatii despre proiect, sa puna intrebari ca sa isi lamureasca toate neclaritatile, plus sa cumpere imobilul pe care si-l doreste, platind un avans (cu cardul) de doar 2% la eveniment (oferta valabila doar pe parcursul celor 2 zile de eveniment)

Apartamentele si vilele de la SOBHA se platesc in rate pe 4 sau 5 ani, direct la dezvoltator, cu dobanda zero, iar preturile in acest moment incep de la 350.000 euro pentru un apartament de 2 camere (1 BR + living). 

Evenimentul va avea loc la hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel (adresa: Calea 13 Septembrie, 90), atat pe 9, cat si pe 10 decembrie. Mai jos va puteti rezerva un interval orar in care sunteti disponibil pentru o discutie cu mine sau cu un reprezentant SOBHA. 

REZERVA AICI UN LOC GRATUIT LA EVENIMENTUL DIN BUCURESTI: 9  SI/SAU 10 DECEMBRIE 

Experienta pe care am acumulat-o lucrand cu dezvoltatorul imobiliar premium SOBHA Dubai de peste 2 ani ma ajuta sa va ofer cele mai bune variante de investitie in Dubai, pentru ca stiu cum merg lucrurile din interior. Dupa cum va spuneam, am investit proprii bani in proiectele lor, apartamentele mele deja sunt gata, inchiriate, deci si eu ii consider cea mai buna varianta, din postura de antreprenor-investitor care doreste sa achizitioneze un imobil in Dubai. 

In ultimul an am intermediat tranzactii de peste 65 de milioane de euro, ajutandu-i pe romani sa investeasca inteligent in apartamente premium, pozitionate foarte bine in Dubai si cu mare potential de crestere.  

Daca vreti sa participati la evenimentul SOBHA Dubai din Bucuresti, de pe 9 si/sau 10 Decembrie, va puteti programa la ora si in data dorita completand acest formular sau trimitand un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+4073 33DUBAI). 

Preturi

In acest moment disponibilitatile sunt cele prezentate mai jos, dar ritmul in care functioneaza piata imobiliara din Dubai este unul alert, asa ca lucrurile se pot schimba pana la momentul evenimentului. Ca sa aveti un ordin de marime, piata imobiliara din Dubai este de 2,6 miliarde de dolari pe saptamana, dublu fata de piata imobiliara din Romania intr-un an intreg. Va las totusi orientativ lista de proiecte disponibile la acest moment si preturile: 

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝟏: 2 camere – 49 mp – 326.000 euro – etaje inferioare (5/6) – genul acesta de apartamente apare mai rar si se dau foarte repede

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝟐: 2 camere – 49 mp – 340.000-345.000 euro – etaje superioare (45/48/59) – vedere catre zona Meydan sau catre Hartland Waterfront

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝟑: 2 camere – 58 mp – 360.000 euro – diferite etaje, si mai sus, si mai jos – vedere catre zona Meydan sau catre canal (Hartland Waterfront)

Ofertele sunt valabile in noul cartier Hartland 2, construit de SOBHA Realty – Imobiliare Dubai, cu piscine, lagune artificiale, plaje, parcuri si spatii comerciale, la 12 minute de Burj Khalifa si 5 minute de Meydan Mall, viitor cel mai mare mall din lume. 

Aici am scris detaliat despre ultimul cartier lansat de SOBHA Dubai – Harland II

REZERVA AICI UN LOC GRATUIT LA EVENIMENTUL DIN BUCURESTI: 9  SI/SAU 10 DECEMBRIE 

Pentru toate proiectele plata se face in rate pe 4-5 ani, direct la dezvoltator, fara dobanda. Ratele sunt, in medie, de cate 10% la fiecare 6 luni si 20% la predarea apartamentului, in 2027 sau 2028, in functie de proiectul ales. Va putem ajuta sa obtineti aceasta diferenta de bani sub forma de credit de la banca din Dubai, fara alte garantii. 

REZERVA AICI UN LOC GRATUIT LA EVENIMENTUL DIN BUCURESTI: 9  SI/SAU 10 DECEMBRIE 
Doar in cadrul evenimentului SOBHA Dubai din Bucuresti – 9 si 10 Decembrie: cele mai bune oferte si disponibilitati ale momentului + Cadou Vacanta Luxury in Dubai 

Daca va inscrieti la eveniment pe acest link, participarea va fi gratuita si veti putea gasi raspunsuri la toate intrebarile voastre legate de aceasta potentiala investitie. 

In plus, cei care achizitioneaza un apartament la eveniment primesc cadou si o excursie luxury in Dubai. Rezerva-ti aici locul si programeaza o intalnire cu mine sau cu un reprezentant SOBHA din Dubai pe 9 sau pe 10 Decembrie 2024 la Bucuresti.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]