fbpx
excursii-razvan-pascu

Dupa ce in ultimii 2 ani am organizat impreuna cu reprezentantii dezvoltatorului imobiliar SOBHA din Dubai mai multe evenimente cu vanzare de apartamente in Dubai in Romania si Republica Moldova, de data asta traversam Oceanul si ne vom intalni in Beverly Hills, Los Angeles, pe 16-17 Septembrie, cu persoanele interesate sa achizitioneze un apartament sau o vila in Dubai, ca investitie pentru inchiriere, locuinta de vacanta sau revanzare. 

Alaturi de mine vor fi din nou reprezentanti ai dezvoltatorului imobiliar premium SOBHA din Dubai, de altfel singurul despre care s-a scris un studiu de caz la universitatea Harvard, in care se vorbeste despre calitatea constructiilor si dezvoltarea accelerata a companiei. Este si dezvoltatorul imobiliar in care eu am incredere 100%, unde am cumparat la randul meu cateva apartamente care deja sunt gata, la cheie, cu 9 luni inainte de termenul prevazut si pe care le-am inchiriat extrem de rapid, ba chiar a fost bataie pe ele mai mult decat ma asteptam. 

Aici puteti vedea un video cu apartamentele mele din cartierul SOBHA Hartland Dubai – ansamblul SOBHA Waves

.
Pe 16 si 17 Septembrie ma intalnesc in Los Angeles cu romanii interesati de achizitionarea unui apartament in Dubai, in cartierele construite de SOBHA
Despre ce este evenimentul?

In cadrul acestui eveniment vor avea loc discutii 1 la 1 cu mine, in calitate de reprezentant SOBHA, precum si cu echipa SOBHA venita din Dubai special pentru aceasta ocazie. 

Veti afla mai multe despre aceasta oportunitate de investitie cu plata in rate, o sa va prezentam disponibilitatile la acel moment, ofertele speciale, noile proiecte lansate, etc., plus va vom oferi detalii despre suportul post-achizitie de care puteti beneficia din partea mea si a echipei mele: revanzare, inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier, obtinerea rezidentei in Dubai, etc. 

Totodata, fiecare dintre cei interesati va avea ocazia sa afle informatii despre proiect, sa puna intrebari ca sa isi lamureasca toate neclaritatile, plus sa cumpere imobilul pe care si-l doreste, platind un avans (cu cardul) de doar 2% la eveniment, valabil doar la eveniment. Apartamentele si vilele de la SOBHA se platesc in rate pe 4 sau 5 ani, direct la dezvoltator, cu dobanda zero, iar preturile in acest moment incep de la 355,000 dolari pentru un apartament de 2 camere (1 BR + living). 

Asadar, daca va aflati in SUA pe Coasta de Vest, mai exact in zona Los Angeles si sunteti interesati sa achizitionati un apartament in proiectele premium SOBHA Dubai, sa aflati care este stadiul proiectelor si ce disponibilitati exista, care este procesul de achizitie cu plata in rate cu dobanda zero direct de la dezvoltator si cum va putem ajuta inclusiv post-achizitie, ne vedem la hotel Sofitel Beverly Hills din Los Angeles in data de 16 si 17 septembrie 2023.

*Adresa hotelului este: 8555 Beverly Blvd #90048, Los Angeles, CA 90048, United States

REZERVA AICI UN LOC GRATUIT LA EVENIMENTUL DIN LOS ANGELES

Experienta pe care am acumulat-o lucrand cu dezvoltatorul imobiliar premium SOBHA Dubai de peste 2 ani ma ajuta sa va ofer cele mai bune variante de investitie in Dubai, pentru ca stiu cum merg lucrurile din interior. Dupa cum va spuneam, am investit proprii bani in proiectele lor, apartamentele mele deja sunt gata, inchiriate, deci si eu ii consider cea mai buna varianta, din postura de antreprenor-investitor care doreste sa achizitioneze un imobil in Dubai. 

In ultimul an am intermediat tranzactii de peste 65 de milioane de euro, ajutandu-i pe romani sa investeasca inteligent in apartamente premium, pozitionate foarte bine in Dubai si cu mare potential de crestere.  

Daca vreti sa participati la evenimentul SOBHA Dubai din Los Angeles, va puteti programa la ora si in data dorita completand acest formular sau trimitand un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon +40733338224 (+4073 33DUBAI). 

Preturi

In acest moment disponibilitatile sunt cele prezentate mai jos, dar ritmul in care functioneaza piata imobiliara din Dubai este unul alert, asa ca lucrurile se pot schimba pana la momentul evenimentului. Ca sa aveti un ordin de marime, piata imobiliara din Dubai este de 2.6 miliarde de dolari pe saptamana, dublu fata de piata imobiliara din Romania intr-un an intreg. Va las totusi orientativ lista de proiecte la acest moment si preturile: 

Hartland II, cel mai nou proiect SOBHA: pentru apartamente de 2 camere preturile pornesc de la 355,000 dolari, iar pentru apartamentele de 3 camere pornesc de la 640,000 dolari.

.

SOBHA Hartland I – mai sunt foarte putine disponibilitati in acest cartier, iar preturile pentru un apartament de 2 camere pornesc de la 414,000 dolari. Pentru un apartament de 3 camere, preturile pornesc de la 564,000 dolari.

.

SOBHA One – Pentru un apartament de 2 camere, preturile pornesc de la 395,000 dolari, iar pentru un apartament de 3 camere, preturile pornesc de la 446,000 dolari.

.

SOBHA Verde JLT – Pentru un apartament de 2 camere, preturile pornesc de la 467,000 dolari, iar pentru un apartament de 3 camere, preturile pornesc de la 634,000 dolari.

.

SOBHA SeaHaven – proiect exclusivist in zona Dubai Marina – Aici apartamentele de 2 camere pornesc de la 728,000 dolari, iar un apartament de 3 camere porneste de la 1,190,000 dolari.

.

Pentru toate proiectele plata se face in rate pe 4-5 ani, direct la dezvoltator, fara dobanda. Ratele sunt, in medie, de cate 10% la fiecare 6 luni si 20% la predarea apartamentului, in in 2026 sau 2027, in functie de proiectul ales. Va putem ajuta sa obtineti aceasta diferenta de bani sub forma de credit de la banca din Dubai, fara alte garantii. 

Aici am scris detaliat despre ultimul cartier lansat de SOBHA Dubai – Harland II

REZERVA AICI UN LOC GRATUIT LA EVENIMENTUL DIN LOS ANGELES

Pe langa apartamentele premium construite in mai multe zone din Dubai, dezvoltatorul SOBHA are si proiecte de comunitati rezidentiale formate din vile de lux.

Unul dintre proiectele de vile este SOBHA Reserve Villas, situat in apropiere de Global Village, dar si de IMG Worlds of Adventure.

Printre unitatile care vor fi disponibile in SOBHA Reserve Villas se numara preponderent vile cu 4 si 5 dormitoare, cu piscina proprie si gradina.

Vilele vor avea dimensiuni generoase, incepand de la 460 mp (5000 sqf), iar in zona de facilitati vor fi piscine, spatiu de gratare, gradini si multiple spatii verzi, cinema in aer liber, teren de sport multifunctional si multe alte facilitati pentru toti cei care locuiesc in complex. 

Aici preturile pornesc de la 1,700,000 dolari. 

REZERVA AICI UN LOC GRATUIT LA EVENIMENTUL DIN LOS ANGELES

Doar in cadrul evenimentului SOBHA Dubai din Los Angeles: cele mai bune oferte si disponibilitati ale momentului + Cadou Vacanta Luxury in Dubai 

Daca va inscrieti la eveniment pe acest link, participarea va fi gratuita si veti putea gasi raspunsuri la toate intrebarile voastre legate de aceasta potentiala investitie. 

In plus, cei care achizitioneaza un apartament la eveniment primesc cadou si o excursie luxury in Dubai.

REZERVA AICI UN LOC GRATUIT LA EVENIMENTUL DIN LOS ANGELES

Populatia din Dubai a crescut cu 50.000 de locuitori in prima jumatate a lui 2023

Pentru prima data, populatia totala a Dubaiului depaseste 3.6 milioane de locuitori. Conform Masterplan-ului economic al orasului, pana in 2040 Dubai va avea o populatie de 7.8 milioane persoane, mai mult decat dublu fata de ora actuala.

Astfel, toate autorizatiile de constructie care se emit au in vedere atingerea acestui scop, atat pentru cladiri de birouri, cat si pentru zonele rezidentiale si cele comerciale, cum sunt mallurile.

Cresterea populatiei inseamna insa si ca orasul trebuie sa fie bine “echipat” pentru a se asigura ca toata lumea traieste aici o viata confortabila, ca exista pe langa toate cladirile si constructiile tipice Dubaiului si zone verzi si de agrement, spatii pentru institutii de invatamant si de sanatate, terenuri dedicate activitatilor industriale si economice etc.

In acest sens, acest masterplan mai prevede si urmatoarele:

Dublarea zonelor verzi și de agrement

Crestere cu 25% a spatiilor pentru invatamant si sanatate

1.7 miliarde sqft terenuri pentru activitati industriale si economice

Extinderea cu 134% a spatiilor pentru activitati de ospitalitate si turism

55% din populatie sa locuiasca la maximum 800 de metri de o statie de transport public

Cresterea numarului de plaje publice cu 40%

60% din terenul orasului sa fie destinat rezervatiilor naturale.

Dubai a devenit astazi una dintre destinatiile de top, atat pentru business, cat si pentru locuit, iar guvernul depune toate eforturile pentru a transforma orasul in unul dintre cele mai bune locuri de trait din lume.

Ca atare, Dubai castiga teren si cand vine vorba de inchirierea pe termen lung, avand in vedere ca tot mai multi oameni din toata lumea iau in calcul Dubaiul ca o varianta de relocare.

Rezerva-ti aici locul si programeaza o intalnire cu mine si un reprezentant SOBHA Dubai pe 16 sau 17 septembrie in Los Angeles. 

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]