fbpx
excursii-razvan-pascu

Dezvoltatorul SOBHA a anuntat recent lansarea unui nou ansamblu de apartamente, format din doua blocuri, unul de 65 de etaje, iar altul de 55 de etaje – SOBHA Heights. Am scris mai multe detalii despre acest complex si aici.

In acest moment mai exista doar 8 imobile cu 2 camere cu preturi de 360.000 euro in complex, restul de 2 camere fiind din ce in ce mai scumpe, pana spre 500.000 euro. Apartamentele din noul complex Hartland Heights au vedere fie spre Dubai Canal + Downtown, fie spre rezervatia Ras Al Khor + comunitatea Hartland.

Pentru un apartament de 2,5 camere (exista inca o camera mai micuta, unde se poate amenaja un birou, ori o camera pentru bona / menajera, ori spatii de depozitare etc.), preturile incep de la 400.000 euro. La 3 camere preturile incep de la 530.000 euro, iar pentru 4 camere preturile incep de la 640.000 euro.

Contravaloarea apartamentelor se achita in rate, 60% in timpul constructiei, iar diferenta de 40% la predarea imobilului in 2026. Termenul de finalizare este 30 iunie 2026. Pentru rezervare trebuie achitata suma de 2% din valoarea totala a apartamentului (circa 7000 euro), cu cardul sau prin transfer bancar.

.

Ca si pozitie in cadrul complexului SOBHA Hartland, ansamblul SOBHA Heights va fi langa cele 2 scoli din cartier, Colegiul North London si Scoala Internationala Hartland, de altfel printre cele mai apreciate din Emirat, ambele activand de mai bine de 4 ani.

0 batai de cap pentru proprietar – Oferim si servicii post-achizitie: mobilare, obtinere rezidenta, revanzare, property management, inchiriere etc.

Echipa noastra va poate oferi servicii complete, chiar si post-achizitie. Astfel, la finalizare puteti pastra apartamentul si avem firma care sa va obtina si rezidenta in Dubai, daca doriti, il puteti revinde (avem agentie imobiliara pentru asta) sau il puteti inchiria pe termen lung sau pe termen scurt (avem agentie de property management pentru asta). Ca atare, investitia nu presupune deloc bataie de cap pentru proprietar, in Dubai existand firme care se ocupa de asta in mod obisnuit. De asemenea, noi va putem fi alaturi si va putem sprijini cu toate acestea. 

.

Daca doriti sa rezervati, ma puteti contacta pe mail la contact@razvanpascu.ro sau puteti lua legatura cu echipa SOBHA Romania pe WhatsApp la nr. de telefon +407333DUBAI (+40733338244). 

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]