fbpx
excursii-razvan-pascu

Vi s-a intamplat vreodata sa calatoriti si sa simtiti un disconfort brusc in starea de sanatate? 

Recunosc ca scenariile noastre cele mai sumbre sunt acelea in care li se intampla copiilor ceva. Ba chiar am experimentat noi insine acest lucru alaturi de Alex si Vladut intr-una din calatorii, cand am ajuns cu Alex la spital in Doha. Ca parinte te vei speria, nu ai cum altfel. Situatia si mai provocatoare a fost cand dupa mai multe incercari, pediatrul din tara nu ne raspundea la telefon, ne-am simtit incapabili si speriati. Aveam nevoie fix in momentul acela de un sfat medical, care sa ne asigure ca nu este ceva grav si sa ne ofere putina orientare cu privire la ce e de facut. Stiam ca nu este o urgenta, insa ca parinte mereu simti ca ar fi.

Si chiar daca nu calatorim mereu impreuna cu cei mici, oricand ni se poate intampla ceva noua sau insotitorilor nostri si nu am vrea sub nicio forma sa nu ne simtim in siguranta oriunde am calatori. In acest sens va reamintesc cat de importante sunt asigurarile de calatorie si  va sfatuiesc prietenos, fie ca alegeti sa calatoriti singuri, cu familia, ori in grupuri organizate, sa fiti atenti la ce include polita de asigurare. 

Ma bucur sa va povestesc astazi despre despre noul serviciu GRATUIT inclus in asigurarile de calatorie Groupama, in Romania sau in strainatate: ÎntreabăMedic. 

Ce presupune serviciul ÎntreabăMedic? 

IntreabăMedic e un serviciu de telemedicina, prin care poti beneficia de sfaturi medicale si consultatii oferite de medici, prin intermediul telefonului sau a retelelor de socializare, rapid si la obiect, fara sa mai fie nevoie sa te sincronizezi cu medicul din tara. Cu alte cuvinte, este un serviciu de chat medical care imbina inteligenta artificiala si interactiunea umana.

Prin intermediul acestui serviciu, poti adresa intrebari legate de problemele de sanatate, pentru a primi raspunsuri personalizate, care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie pentru starea ta de bine, in siguranta si confort, oriunde te-ai afla. 

Pot suna sau scrie oricand la ÎntreabăMedic?

Da. Consultatiile cu medicii pot avea loc la orice ora din zi, in orice zi din an, si nu exista limita de timp pentru discutia cu medicul repartizat. E ca si o vizita la medic, doar ca de aceasta data vine medicul la pacient, chiar si in vacanta. 

Prin ce cai am acces la ÎntreabăMedic?

Prin telefon sau servicii de mesagerie – SMS, WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger.

Imi raspunde un medic specializat sau un robot la ÎntreabăMedic?

Raspunsurile la solicitarile primite prin serviciul ÎntreabăMedic sunt oferite de medici acreditati, atat generalisti, cat si specialisti, licentiati sa profeseze in Romania, rolul inteligentei artificiale fiind doar acela de a eficientiza procesul si de a redirectiona intrebarile catre medicul cu specializarea cea mai potrivita. 

Cu ce ma ajuta mai concret serviciul gratuit ÎntreabăMedic inclus in asigurarile de calatorie Groupama?

Prin intermediul acestui serviciu pot fi abordate subiecte legate de sanatate, care nu necesita o examinare medicala: poti primi sfaturi medicale, indrumari primare pentru investigatii, poti sa clarifici neintelegeri si preocupări legate de medicamente, sa primesti o interpretare a testelor de laborator sau alte recomandari generale.

Cat timp pot beneficia de acest serviciu?

Serviciul se activeaza pentru perioade de minimum 30 de zile, multiplicabile in functie de durata politei, asa ca poate fi accesat atat in timpul, cat si dupa revenirea din calatorie. De exemplu, daca durata calatoriei este mai mica de 30 de zile, poti folosi serviciul 30 de zile. Daca durata calatoriei este intre 30-60 de zile, poti folosi serviciul 60 de zile. 

Cine poate beneficia de acest serviciu?

Serviciul ÎntreabăMedic este inclus gratuit in contractele de asigurare de calatorie. Insa poate fi adaugat si contractelor de asigurare de sanatate – Spitalizare si Chirurgie, individuale sau de familie, pentru persoanele cu varsta mai mare de 16 ani si celor de grup IMM, ca asigurare suplimentara. Asigurarea pentru chat medical poate fi atasata produsului la emitere sau la reinnoire, accesul la serviciu fiind disponibil pe toata perioada de valabilitate a asigurarii.

Asadar, daca veti calatori in vara aceasta, aici veti gasi variantele de pachete de asigurari Groupama, atat in tara, cat si international, iar la fiecare dintre ele veti beneficia gratuit de serviciul ÎntreabăMedic

Mi se pare o idee foarte buna si ii felicit pe partenerii mei de la Groupama Asigurari pentru ca au reusit sa o implementeze.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]