excursii-razvan-pascu

Pasionat de calatorii de cand ma stiu, mereu ma bucur cand vad ca marii jucatori din industrie ofera sustinere tinerilor care vor sa exploreze lumea. Imi aduc aminte cu mult drag si nostalgie cum, inca din studentie, strangeam fiecare banut castigat pe la diversele joburi pentru a calatori. Nu imi doream vreo masina puternica sau ultimele gadgeturi de la vremea aceea, cum mai auzeam prin gasca de prieteni. Imi era suficient un bilet de avion. De dormit… ne descurcam la fata locului. Am dormit de multe ori in hosteluri, ori la localnici si amintirile sunt unele pe cinste. 

A fi turist este un rol care se poate juca  la orice varsta, indiferent de pasiuni, dorinte sau preferinte. Chiar si  in grupurile mele de turisti, de-a lungul anilor, am avut turisti de toate varstele, iar experienta este minunata  pentru fiecare, poate doar perspectivele sunt schimbate.

Se lanseaza Qatar Students Club – noul program de fidelitate dedicat exclusiv studentilor

Ei bine, ce spuneti? Daca sunteti studenti, fie ca vreti sa plecati intr-o calatorie de studii, sunteti deja studenti internationali si vreti sa va intorceti in vizita acasa sau sa va  petreceti vacantele la prietenii din strainatate, daca va inscrieti in programul Qatar Students Club puteti beneficia de tarife speciale la zboruri, excedent de bagaj fara a plati suplimentar, flexibilitate la schimbarea datelor, acces gratuit la Super Wi-Fi in avioane si multe altele. 

Cum beneficiezi de tarife speciale Students Club la zborurile Qatar?

Dupa ce va inscrieti in program, primesti un prim cod promotional, cu care beneficiezi de o reducere de 10% din pretul primei rezervari. Cand calatoriti, veti primi un al doilea cod promotional pentru o reducere de 15%, iar cand porniti in a doua calatorie, veti primi codul promotional cu  o reducere de 20% pentru a treia rezervare.

Ce alte avantaje ai daca te inscrii in Qatar Airways Students Club?

  • Excedent de bagaj

Membrii Burgundy in Student Club au dreptul la 10 kg in plus sau inca un bagaj, in functie de itinerar.

  • Flexibilitate la schimbarea datelor

Aveti multiple optiuni pentru schimbarea datelor de calatorie, si, in functie de destinatie si perioada, beneficiile Students Club pot include si gratuitate la schimbarea rezervarilor. 

  • Cadou de absolvire: upgrade la Privilege Club

Studentii care calatoresc cel putin un an ca membru Student Club, in momentul absolvirii vor primi un upgrade la Privilege Club, putand beneficia in continuare de oferte si discount-uri.

  • Acces gratuit la Super Wi-fi in avioane

Indiferent  de destinatie sau de durata zborului, membrii Student Club  beneficiaza de acces gratuit la cea mai rapida retea de la bordul aeronavelor. Cat de cool e asta? Eu recunosc ca sunt dependent de telefon si, implicit, de internet. Mi-as dori sa mai fiu student in aceste momente. Mai ales pe zborurile lungi, cand parca sunt mai creativ si mai productiv ca niciodata. 

Sunt mandru sa colaborez cu astfel de companii de top si ma bucur de fiecare data cand vad astfel de initiative. Tinerii chiar trebuie incurajati si sprijiniti pe toate planurile sa descopere lumea. Fiecare calatorie te schimba, iar de obicei schimbarea este in bine. 

Mai multe detalii despre programul Qatar Students Club, precum si formularul de inscriere puteti gasi aici.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!