fbpx
excursii-razvan-pascu

Pana acum cativa ani calatoriile mele erau in proportie de 90% impreuna cu Andra. Nu mi-a placut niciodata sa calatoresc singur, iar grupurile mi se pareau obositoare.

De foarte putine ori am calatorit impreuna cu prieteni, iar cu familia niciodata. Calatoriile erau acel moment de respiro in care nu voiam sa depind de alte persoane.

In ultimii 2-3 ani am inceput insa sa fac cate un pas in afara acestei reguli. In primul rand pentru ca, in afara de calatoriile de grup pe care le fac cu turistii, deja simt ca atunci cand plecam in familie suntem un mic trib. Doi adulti si doi copii, dintre care un toddler care stie foarte clar ce isi doreste in calatorii. Mai mult, anul asta am calatorit pentru prima data si impreuna cu bunicile, pe langa copii. Chiar daca nu mai este la fel de relaxant ca atunci cand calatoream doar cu Andra, mi se pare minunat sa poti sa iti creezi amintiri si impreuna cu prieteni sau cu familia extinsa. La urma urmei vacantele nu sunt doar despre a descoperi o destinatie, cat si despre a te descoperi pe tine, inclusiv in raport cu ceilalti.

Si fix despre asta este campania nou lansata de Lufthansa, #SayYesToTheWorld, prin care puteti castiga bilete de avion spre orice destinatie Lufthansa pentru tine si pentru inca 10 prieteni.

Cum intri in concurs?

– Intra pe pagina concursului: https://sayyestotheworld.com/global/en

– Pune cursorul pe harta, pe destinatia unde ti-ar placea sa calatoresti si inscrie-te in competitie;

– Dupa ce vei confirma participarea la concurs, vei primi pe email un link unic prin care iti poti invita pana la 10 prieteni sa mearga cu tine in vacanta;

– Trimite linkul prietenilor tai. Cel putin un prieten trebuie sa confirme inscrierea in concurs.

– Puteti castiga bilete pentru toata gasca catre o destinatie operata de Lufthansa, la alegere. Aeroportul de plecare al participantilor poate varia, atata timp cat toate aeroporturile de plecare se afla in reteaua Lufthansa. Numarul maxim de bilete castigate este de 11 (gazda + inca maxim 10 prieteni). Daca vei adauga in concurs doi prieteni de exemplu, si tu vei fi norocosul castigator, atunci veti castiga impreuna 3 bilete de avion. Tu poti pleca din Berlin, daca doresti, iar prietenii tai din Bucuresti.

Cateva ponturi:

1. Trebuie sa te asiguri ca prietenii tai au vazut ca i-ai recomandat in concurs si ca vor intra si ei folosind linkul primit pe email si isi vor confirma datele personale. Ca sa intri in concurs trebuie ca cel putin un prieten al tau sa confirme participarea.

2. Acelasi prieten poate fi recomandat de mai multe persoane. Spre exemplu: gasca voastra de 11 prieteni se poate inscrie de 11 ori in concurs.

Concursul este valabil pana pe 30 noiembrie 2018, iar castigatorul va fi selectat prin tragere la sorti in decursul a 30 zile de la terminarea concursului.

BONUS

Descarca acum un voucher de 20 euro pentru orice zbor Lufthansa (cu plecare din Romania), valabil pentru calatoriile efectuate in perioada 01.11.2018 – 31.01.2019.

Voucherul poate fi descarcat aici.

2 comentarii

  1. 08.11.2018 la 12:59

    M-am inscris, dar nu s-a intamplat nimic, n-am primit nimic pe mail. Iar la final mi-a aparut mesajul „Such user has already entered in the sweepstake”. Really? Cand m-am inscris de nu imi aduc aminte? Dubios…

  2. eugen
    28.11.2018 la 19:06

    nu funcioneaza saitul

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]