fbpx
excursii-razvan-pascu

UPDATE: Excursia este sold-out. 

Scriam acum ceva timp despre cele 2 grupuri cu care voi merge de Revelion in zona Caraibelor.

Este un circuit pe care l-am facut si anul trecut tot de Revelion, cu un alt grup de turisti, o vacanta de tip sejur de cateva zile all-inclusive la un hotel bun din Republica Dominicana, plus o croaziera de o saptamana full-board (cu toate mesele incluse) pe un vas gigant care va opri pe mai multe insule din Caraibe, precum Saint Marteen, Guadeloupe, Martinique sau Insulele Virgine Britanice.

Este un traseu minunat pentru cei care isi doresc o vacanta intr-o locatie exotica, dar care nu vor nici ceva extrem de static timp de 2 saptamani. Croaziera iti va oferi posibilitatea sa si vizitezi niste tari mici, insulare, pe care altfel ar fi dificil sa le vizitezi.

Cum este in croaziera?

Vasul de croaziera ajunge dimineata devreme intr-un port si pleaca seara tarziu, iar cand ajungi pe insula este la latitudinea ta daca vrei sa cobori si sa vizitezi insula, sau daca vrei sa te odihnesti si sa te bucuri de plajele superbe de pe insula. Practic, este o vacanta semi-activa, in care nu vei avea grija bagajelor, grija transportului sau alte griji, si unde vei decide in fiecare zi daca vrei sa stai si sa lenevesti sau vrei sa o faci ceva mai activa si sa vizitezi distileriile de rom, gradinile botanice, peisajele unice sau casele si vestigiile coloniale de pe fiecare insula-stat.

Mai avem doar 6 cabine libere, deci maxim 12 locuri

Cum scriam in acest articol, sunt 2 grupuri de turisti pe care le-am gandit impreuna cu agentia Eturia si le-am planificat impreuna cu partenerii locali din Caraibe si cu companiile aeriene plus compania de croaziere, iar primul grup este deja sold-out, nu mai avem locuri in primul grup. Eu voi fi insotitor de grup pentru ambele grupuri, pentru ca ambele se vor desfasura concomitent, difera doar datele de plecare ale avioanelor.

Pentru ca perioada Revelionului este foarte restrictiva si foarte scumpa la companiile aeriene, a trebuit sa organizam 2 plecari, in 2 zile diferite, insa apoi la destinatie vom sta cu totii.

Grupuri

Primul grup are plecarea din Bucuresti pe 28 decembrie (si retur pe 10 ianuarie 2019), iar al doilea grup are plecarea din Bucuresti pe 29 decembrie. Al doilea grup, cel in care mai sunt locuri libere (dar doar 6 cabine mai sunt libere, deci maxim 12 persoane) are plecarea din Bucuresti pe 29 decembrie si returul pe 12 ianuarie, deci sta cu o zi mai mult fata de primul grup.

Practic, ambele grupuri ajung intai la hotelul din Dominicana, unde vom sta cu totii, iar apoi cu totii vom merge si ne vom imbarca pe vasul de croaziera, unde vom petrece si noaptea de Revelion si unde vom sta cazati timp de o saptamana, cu opriri in fiecare zi. Apoi, cu totii vom debarca si ne vom indrepta din nou spre hotelul din Dominicana, unde vom mai sta cateva zile inainte de plecarea spre casa.

Excursie exact asa cum vrei tu sa fie – relaxata sau activa

Asadar, dupa cum va puteti da seama, acesta este genul de excursie pe care o puteti personaliza foarte mult, adica in functie de dorintele voastre o puteti face mai activa sau doar de plaja, pentru ca si in Dominicana, dar si in croaziera, aveti avea posibilitatea de a merge in multe excursii optionale, sau pur si simplu sa va bucurati de hotel, plaje si vasul de croaziera si de toate facilitatile si serviciile incluse.

Cum va inscrieti si cat costa? 

Prin urmare, daca sunteti interesati, inca o data va reamintesc ca mai sunt putine locuri, iar cele libere sunt doar in grupul 2.

Gasiti aici toate detaliile despre aceasta excursie, inclusiv traseu, pret si detaliile pe zile.

Pe site-ul Eturia, excursia o gasiti aici.

Pentru inscrieri, facturi, contracte si toate formalitatile trebuie sa scrieti la alina.costici@eturia.ro sau paul.crudu@eturia.ro

Vasul de croaziera cu pana la 3000 de pasageri si aproape 1500 membri ai echipajului

 

Imagini din locurile in care vom ajunge

Fotografii: arhiva personala & Shutterstock

Nu poti merge in aceasta excursie? Lasa-ti adresa de email aici pentru a afla din timp despre urmatoarele Calatorii de Grup!

* indicates requiredUrmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]