fbpx
excursii-razvan-pascu

Air France – KLM a lansat de cateva zile campania promotionala de toamna ce ofera bilete de avion cu pana la 40% reducere pentru numeroase destinatii intercontinentale si europene.

Tarifele vizeaza orase din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Caraibe si Oceanul Indian.

Din categoria “best deal” fac parte biletele spre Asia, cu preturi pentru un zbor dus-intors, cutoate taxele, incepand de la 408 euro pentru Delhi, dar si Beijing si Shanghai – de la 439, Mumbai – de la 479 euro, Bangkok – de la 539 euro si Hong Kong – de la 569 euro. Singapore nu este nici ea o destinatie de neglijat, compania aeriana punand in vanzare bilete dus-intors ce pornesc de la 529 euro.

Pentru cei ce vor sa descopere continentul african, o calatorie dus-intors cu avionul pana la Johannesburg incepe de la 489 euro, Nairobi – de la 579 euro, Cape Town – de la 669 euro si Zanzibar – de la 699 euro.

Tarifele speciale pentru America de Sud includ zboruri catre Brazilia, incepand de la 499 euro de persoana pentru Sao Paulo si Rio de Janeiro, doritorii benefiind de o reducere de -30% fata de costul obisnuit al biletului.

Campania promotionala include preturi accesibile si pentru calatoriile in locuri exotice precum Punta Cana – de la 619 euro, Martinique si Saint Martin – de la 659 euro, Pointe-à-Pitre – de la 719 euro.

Pentru cei ce vor sa viziteze atractiile turistice uimitoare ale Americii de Nord, Air FRANCE/KLM a pus in vanzare bilete dus-intors pentru Miami de la 485 euro, New York – de la 529 euro, Boston – de la 619, Detroit – de la 609 euro, Los Angeles – de la 639 euro.

Aici descoperiti cele mai bune preturi KLM si lista completa a destinatiilor.

Aici gasiti cele mai bune preturi Air France.

Rezervarea biletelor la aceste preturi este posibila pana pe 10 septembrie 2018, iar perioada de calatorie pentru toate destinatiile este pana pe data de 30 iunie 2019 (mai putin sarbatorile de Craciun si Revelion).

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]