excursii-razvan-pascu

Pentru corporatistii care nu mai au prea multe zile de concediu anul acesta, pentru studentii care nu isi permit sa plece prea mult timp, pentru parintii carora le place sa calatoreasca cu copiii in vacante scurte, pentru cuplurile care vor o escapada de cateva zile prin Europa sau Romania, city break-urile sunt varianta perfecta de respiro, de aceea am ales ca tema workshop-ului pe care il voi sustine la Bucuresti Mall pe 10 Septembrie ora 19:00 sa fie despre scurtele vacante care ne dau „reset”.

Am conceput impreuna cu Bucuresti Mall o intalnire cu pasionatii de calatorii in care sa povestim despre city break-uri. Va voi recomanda destinatii de city break pe care poate ca nu le-ati luat in considerare pana acum, povestim despre bugetul de vacanta, despre variantele de zbor disponibile si despre activitatile pe care le puteti face acolo. De asemnenea, vom extrage castigatorul pentru acest concurs.

Curiosi despre city break-urile in cuplu? Despre city break-urile cu copii sau, dimpotriva, city break-urile single? Povestim despre toate la Bucuresti Mall, luni 10 Septembrie.

Va astept asadar pe 10 septembrie, incepand cu ora 19:00 in zona de Lounge de la parterul Bucuresti Mall sa povestim despre vacante si despre destinatii de city break.

Pentru inscriere trebuie doar sa trimiti un email la [email protected]

Participarea este gratuita, cu inscriere pe email in prealabil, si in limita a maxim 100 de locuri.

Detalii si in Event-ul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/263735117798546/

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!