Peste 350 de mesteri populari vor promova toate etniile din Romania in acest weekend la muzeul Astra din Sibiu

Adaugat de la 12 Iul 2018

In perioada 12 – 15 iulie 2018, Muzeul ASTRA din Sibiu gazduieste cel mai mare eveniment anual al sau, Astra Multicultural, cu participarea a peste 350 de mesteri populari si reprezentati ai tuturor minoritatilor din Romania. Astfel, vizitatorii vor putea participa la ateliere de gatit organizate de rromii din Poiana Pelisani sau de catre ucrainienii din Mahmudia, vlahii din Timoc, tatari, sasi, sarbi, maghiari, lipoveni, aromani, dar si demonstratii practice de mestesuguri, muzica, dans si port popular.

Vineri, 13 Iulie 2018, intrarea va fi libera. Vor fi animatii culturale in 14 gospodarii, monumente expuse in Muzeu, dar si 30 de ateliere interactive in care vor participa peste 350 de mesteri, muzicanti si dansatori.

Sambata si duminica, in paralel cu ASTRA Multicultural, va continua si proiectul Satul din spatele frontului, o initiativa care aduce in Muzeul in aer liber o serie de animatii culturale menite sa dezvaluie publicului vizitator aspectele complexe ale zonelor rurale din timpul Primului Razboiului Mondial. Acest proiect face parte din oferta cultural-turistica pe care Muzeul ASTRA a pregatit-o pentru anul acesta, fiind desfasurat in cadrul Programului Centenar.

Evenimentul este organizat sub egida Anului European al Patrimoniului si este cofinantat de Consiliul Local Sibiu si Primaria Municipiului Sibiu, fiind realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu.

Mai multe detalii despre eveniment si programul complet il gasiti aici.

Despre mine:

Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea in job. Sunt consultant in marketing turistic, dar imi place sa ma definesc ca antreprenor, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, agentia de Evenimente, PR si Marketing Travel Communication Romania, dar si Asociatia Travel Focus. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA). Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga – mai multe detalii despre mine gasiti aici.

O părere la “Peste 350 de mesteri populari vor promova toate etniile din Romania in acest weekend la muzeul Astra din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la newsletter

Nr. abonati RSS & Newsletter

Michelin

Copyright

Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Positive SSL on a transparent background