fbpx
excursii-razvan-pascu

Ca si transportul aerian, transportul de persoane cu autocarul este intr-o competitie acerba in Romania, iar asta aduce, desigur, avantaje pentru clienti: preturi mai bune, servicii mai bune si noutati in ceea ce priveste serviciile oferite.

Articolul de astazi este despre Viotur, o companie care exista pe piata din Romania de peste 15 ani si care este un integrator de companii ce ofera transport de persoane. Lucreaza cu diverse companii ce detin impreuna peste 50 de autocare si microbuze si controleaza pentru acestia sistemul de rezervari, dar noutatea este ca ofera transport de acasa (orice oras din Romania, chiar de la adresa de acasa, daca asta vrei) si pana la adresa finala din strainatate, deci ai optiunea sa nu cobori intr-o autocara departe dintr-un oras mare, ci sa te duca pana la destinatia finala. In plus, le permite clientilor sa vina cu bagaje de pana la 40 kg/persoana, astfel ca desi au aparut foarte multe curse aeriene cu care poti zbura in orice colt al Europei cu preturi decente, totusi exista multi pasageri si pentru acest tip de transport cu microbuz sau autocarul. Doar anul trecut Viotur a transportat peste 20.000 de pasageri, iar in tara exista multe alte companii care fac transport de persoane cu autocarul, si care merg cu autocarele pline, asta ca un reminder pentru cei care acum cativa ani de zile anuntau predictii catastrofale cu privire la acest tip de business si considerau ca transportul cu autocarele si microbuzele va disparea din cauza aparitiei zborurilor low-cost.

Transport Romania-Germania

Viotur are plecari zilnice catre Germania si din Germania catre Romania, destinatiile cele mai frecvente in Germania fiind Augsburg, Berlin, Bonn, Dortmund, Dusseldorf, Frankfurt, Hanover, Koln, Leipzig, Munchen. Din Romania plecarile sunt din marile orase, precum Arad, Oradea, Brasov, Cluj, Iasi, Suceava, Bucuresti, Galati sau Targu-Mures, dar m-am uitat pe programul lor si am vazut plecari inclusiv din orase mai mici, precum Toplita, Tecuci, Rovinari, Petrosani, Onesti, Hateg, Husi, Filiasi, Dorohoi, Barlad sau Aiud.

Bilete autocar Bucuresti – Anglia (pret)

Conceptul ramane acelasi si pentru Anglia. Se accepta bagaje mari de pana la 40 kg, iar pasagerul poate fi dus pana la adresa finala, ceea ce in strainatate inseamna o economie considerabila de bani, mai ales intr-o tara scumpa precum Marea Britanie. De asemenea, exista reduceri pentru grupuri mai mari de 3 persoane, pentru copii, pensionari sau studenti, ori pentru bilete dus-intors. Destinatiile cele mai frecvente in Regatul Unit al Marii Britanii sunt Londra, Dover, Ashford, Maidstone, Loughton, Chelmsford, St. Albans, Watford, Hamel, Oxford, Bristol, Woking, Slough, Reading, Birmingham, Leicester, Stafford, Liverpool, Manchester, Bolton, Preston. Preturile sunt in jur de 100 de lire sterline pentru Londra si 110 lire sterline pentru Liverpool sau Manchester.

Alte destinatii: Italia de la 65 euro, Belgia de la 120 euro, Austria de la 110 euro, Franta de la 100 euro, Danemarca si Suedia de la 130 euro.

Pentru mai multe informatii, oferte si rezervari aruncati o privire pe site-ul Viotur.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]