fbpx
excursii-razvan-pascu

Joi incepe un nou targ de turism la Romexpo, care se va incheia duminica.

Targul de primavara este cel mai important al anului si targul cu cel mai mare numar de participanti (atat vizitatori, cat si expozanti), iar noutatea din acest an este ca targul de turism se va desfasura in noile pavilioane deschise de curand in incinta ROMEXPO.

Cumva a ramas intiparit in mintea participantilor ca zilele de joi si vineri sunt mai mult dedicate specialistilor, iar zilele de saptamana si duminica sunt pentru ceilalti vizitatori, turistii interesati sa isi cumpere la oferta vacantele pentru sezonul de vara, si nu numai.

Poate chiar in acest context, Romexpo organizeaza vineri si o conferinta dedicata celor care lucreaza in agentii de turism, specialistilor, tour-operatorilor, consultantilor, dar si celor pasionati de turism, prin care doreste sa promoveze beneficiile Social Media si sa se vorbeasca un pic mai mult despre o noua generatie de turisti care isi doresc altceva si altfel de turism, avand asteptari diferite de generatia clasica ce a cumparat vacante pana nu demult.

Conferinta va avea loc vineri 23 februarie incepand cu ora 10:30, la sala Madgearu, cu o capacitate de 75 de persoane.

In cadrul acestei conferinte am fost invitat si eu sa sustin o prezentare, iar tema pe care mi-am ales-o este Experiente de vacanta. Ce isi doreste generatia millennials?

Mai multe detalii gasiti pe site-ul conferintei.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]