fbpx
excursii-razvan-pascu

Pentru cei care ma urmaresc pe pagina de Facebook nu mai este neaparat o surpriza, am anuntat zilele trecute intr-o scurta filmare live de la Bucuresti Mall ca in data de 16 februarie 2018, vineri, la ora 19:00 voi sustine un workshop de travel, oferit gratuit de Bucuresti Mall in campania lor #LunaIubirii.

Sunt doar 100 de locuri disponibile si vor avea prioritate cei care incepand din momentul publicarii acestui articol trimit email-uri pentru inscriere la adresa marketing@anchorgrup.ro

De ce se organizeaza acest workshop?

Toata luna februarie este #LunaIubirii la Bucuresti Mall, primul centru comercial de tip mall deschis in Bucuresti. In aceasta luna, toti cei care cumpara de minim 50 de lei de la orice magazin din incinta mall-ului se poate inscrie la un concurs, completand un formular ce se elibereaza gratuit de la infokiosk-ul de la parter. Premiile acestui concurs se ofera saptamanal si constau in city-break-uri pentru 2 persoane la Paris, Venetia, Praga si Barcelona. Premiul constand in city-break-ul la Paris deja a fost extras saptamana trecuta, iar castigatorul se numeste Catalin Tichieru, asa cum a fost deja anuntat pe site-ul Bucuresti Mall. Eu voi extrage vineri al doilea castigator, cel care va merge intr-un city-break la Venetia.

Ce vom face noi vineri, 16 februarie, ora 19:00?

Nu o sa va tin mai mult de o ora, dar o sa ma bucur sa va intalnesc, asa cum ma bucur de fiecare sa intalnesc oameni care sunt pasionati de calatorii. O sa vorbim, desigur, despre destinatiile prin care am calatorit si o sa va ofer sfaturi de calatorie, o sa va raspund la intrebari legate de logistica unei excursii si informatii despre calatoriile in destinatii exotice. Va fi o seara relaxata si sper sa va simtiti bine, eu va stau la dispozitie cu toate informatiile pe care le am ca sa contribui, macar putin, la decizia voastra de a calatori. Inscrierile se fac la adresa de email marketing@anchorgrup.ro si participarea este gratuita. Inscrierile se fac pana cel tarziu joi 15 februarie, de ziua mea, insa locurile sunt limitate la 100, asa ca daca va doriti sa participati, incercati sa va inscrieti cat mai repede.

4 comentarii

 1. 12.02.2018 la 21:54

  Care e cea mai frumoasa destinatie pentru luna de miere?

 2. 12.02.2018 la 21:55

  Unde pot merge pentru luna de miere?

 3. 12.02.2018 la 21:56

  Unde e frumos sa mergi in luna de miere?

 4. Alexandra Blajan
  12.02.2018 la 23:02

  Unde se desfasoara cele mai tari festivaluri de muzica ?

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]