fbpx
excursii-razvan-pascu

Cel putin patru milioane de romani traiesc si muncesc in afara granitelor tarii.

Majoritatea traiesc si muncesc in tarile membre ale Uniunii Europene, cele cu o mai mare populatie de romani fiind Spania, Italia, Germania si Marea Britanie.

Dintre acestia, cei mai multi au parinti, copii, frati, nepoti sau alte rude apropiate care inca locuiesc in tara, catre care trimit bani regulat. Cum ar fi daca fiecare dintre acestia ar putea genera un venit suplimentar atunci cand trimit bani in tara?

TransferGo opereaza transferuri internationale de bani online, oferind o alternativa rapida persoanelor care muncesc peste hotare si doresc sa trimita bani familiilor lor. Comisioanele reduse percepute de TransferGo fac serviciul mai accesibil si mai util pentru fiecare dintre utilizatorii lui. Pe langa sumele economisite la transferul bancar, TransferGo ofera posibilitatea utilizatorilor sai sa recomande serviciul si astfel sa castige bani pentru fiecare prieten care se inregistreaza si tranzactioneaza cel putin £50. Detalii aici.

Despre TransferGo

TransferGo este o companie de transfer international de bani online, pentru persoanele care doresc sa trimita bani intr-o alta tara, fara a plati taxele mari percepute de banci. Practic, pentru a transmite bani cu ei nu ai nevoie decat de un card bancar si de conexiune la internet. TransferGo a fost infiintata in anul 2012, in Marea Britanie, iar sediul central se afla in prezent in Londra. In mai putin de patru ani, TransferGo a reusit sa castige increderea a peste 350.000 de emigranti, ajungand la un milion de transferuri internationale intre 45 de tari. Chiar de curand au anuntat ca au lansat transferuri de bani intre Romania si China, una dintre cele mai mari piete din lume si una dintre putinele piete cu sute de milioane de emigranti.

Comisioane

In timp ce bancile percep o taxa medie de transfer de ₤10, TransferGo are o taxa fixa de transfer de ₤0,99 pentru banii livrati in urmatoarea zi lucratoare, ₤1,99 pentru bani livrati in aceeasi zi si ₤2,99 pentru bani livrati in doar 30 de minute (ultimele doua servicii sunt disponibile doar din afara catre Romania). De asemenea, destinatarul primeste suma care a fost rezervata de catre expeditor (suma iti este indicata de la inceput), indiferent de fluctuatiile valutare, la cursul valutar practicat de catre TransferGo, aici fiind de fapt cea mai buna afacere pe care o face cel care alege acest sistem de plata, pentru ca schimbul valutar se face la un curs valutar mai bun decat ar oferi bancile si sistemele traditionale de transfer de bani. Practic, pe site poti afla de la inceput calculele, este un motor de calcul in partea dreapta a site-ului.

TransferGo pentru cei care calatoresc

Principalii utilizatori cu legatura pe turism pe care ii vad pentru aceasta aplicatie sunt in special agentiile de turism care au contracte externe si fac outgoing pentru romani. TransferGo are si o zona Business pe care o promoveaza, iar pe site-ul lor sunt cateva exemple de companii care lucreaza cu ei si au lasat feedback despre colaborare. Cum agentiile de turism fac multe plati externe si multe schimburi valutare, poate fi o idee buna folosirea TransferGo – mai multe detalii gasiti aici. O alta optiune ar fi pentru cei care fac plati individual pentru cazari in strainatate, dincolo de rezervarile pe site-uri specializate de tipul Booking. Am multi prieteni care imi spun, de exemplu, ca atunci cand inchiriaza vile din Grecia proprietarii greci (despre care se stie ca nu prea le place sa plateasca impozite) solicita o plata in avans si nu prea le place sa foloseasca pentru rezervari site-uri specializate – pentru astfel de plati rapide, dar si pentru un schimb valutar la valori corecte puteti folosi site-ul sau aplicatia TransferGo.

Aplicatia de mobil TransferGo

TransferGo este disponibil si ca aplicatie de telefon pentru iOS si Android, asa ca poate fi descarcata din App Store sau Google Play. Este foarte usor de folosit asa ca o puteti testa pentru a intelege optiunile de transfer de bani.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]