fbpx
excursii-razvan-pascu

Conform unui studiu realizat de compania de cercetare Mercury Research, increderea romanilor se indreapta catre agentia de turism online Vola.ro.

Conform raspunsurilor, datorita calitatii relatiilor cu clientii si a varietatii ofertelor de vacanta, Vola.ro se situeaza in topul preferintelor turistilor din Romania.

Obiectivele studiului au vizat realizarea unei analize complexe asupra pietei de turism online din Romania, identificarea motivelor care stau la baza procesului decizional al clientilor online, precum si preferintele acestora in legatura cu alegerea unei agentii de rezervari online.

Studiul releva faptul ca turistii romani mizeaza, mai ales, pe incredere atunci cand apeleaza la serviciile unei agentii online de turism. Acestia incep sa se distanteze de mirajul super-ofertelor si preturilor foarte mici. De semenea, au in vedere suportul pre si post vanzare, realizat prin Serviciile de Relatii cu Clientii si gradul de recunoastere in piata al agentiei. Toate acestea sunt elemente ale unei piete aproape de maturizare.

Vola.ro – cea mai de incredere agentie de turism online din Romania

Potrivit studiului Mercury Research, Vola.ro este cea mai de incredere agentie de turism online din Romania. Agentia a obtinut cele mai bune rezultate in randul calatorilor care cunosc brandul, 33% dintre acestia afirmand ca este o companie de incredere. Numarul este cu 50% mai ridicat fata de a doua agentie din clasament, Avion.ro, care a obtinut un procentaj de 22%  si cu 57% mai ridicat fata de a treia, eSky.ro, care a inregistrat un procentaj de 21%.

Serviciul de relatii cu clientii si oferta variata de vacante – foarte importante in alegerea unei agentii de turism online

In balanta deciziei finale de cumparare si de revenire la o anumita agentie de turism online cantaresc puternic serviciul de relatii cu clientii si oferta variata de vacante.

La capitolul Serviciul de Relatii cu Clientii, 30% dintre calatorii familiari cu brandul recomanda agentia pentru promptitudinea cu care ofera suport clientilor, fata de 26% pentru a doua agentie clasata, Avion.ro si 20% pentru cea de-a treia, Paravion.ro. Dintre cele 3 agentii aflate in top, Vola.ro este singura care ofera un serviciu de Customer Care 24/7.

Ofertele variate de vacante starnesc apetitul de calatorie al romanilor

Rezultatele studiului mai releva faptul ca turistii aleg Vola.ro si datorita ofertei variate de vacante, dar si pentru ca este cea mai utilizata agentie de turism online din Romania.

Astfel, 67% dintre cei care calatoresc prin intermediul celor mai cunoscute agentii de turism online afirma ca au folosit serviciile Vola.ro cel putin o data, procent aproape triplu fata de urmatoarea agentie din clasament, Paravion.ro, care a obtinut 24%. Tot de aici reiese faptul ca primele trei agentii online din Romania concentreaza aproximativ 80% dintre achizitiile facute in acest mediu.

Turistii sunt consecventi in privinta optiunilor de calatorie

In ceea ce priveste calatoriile facute in ultimul an printr-o agentie de turism online, Vola.ro a obtinut din nou cele mai bune rezultate, 74% dintre clientii agentiilor de turism declarand ca au apelat la serviciile companiei in ultimele 12 luni. Diferenta este considerabila in raport cu urmatoarele doua agentii din clasament, eSky.ro si Avion.ro, care au atins fiecare un procent de doar 12%.

Calitatea serviciilor atrage feedback-ul pozitiv al romanilor

Aproximativ 90% dintre clientii Vola.ro se declara multumiti de serviciile agentiei de turism online, iar 70% dintre ei afirma ca sunt extraordinar de multumiti.

Despre studiul Mercury Research

Studiul Mercury Research a fost efectuat in luna septembrie a acestui an pe un esantion reprezentativ din mediul urban si a urmarit sa identifice diferite comportamente din piata turistica din Romania, precum si sa compare cele mai cunoscute agentii de turism online din tara: Avion.ro, eSky.ro, Fly-Go, Paravion, Tripsta si Vola.ro.

2 comentarii

 1. Doina Iorgulescu
  15.11.2019 la 04:36

  BRAVO, ma bucur ca exista si acești oameni in tara noastra.Te.am urmărit deseori pe fb si la TV…si m.am mirat cat esti de tânăr….si de cate lucruri te.ai apucat sa faci in aceasta tara care nu iti oferă prea multe oportunități si ajutor ..ba dincontra.
  Noi suntem o familie născuta mult prea devreme…al cărui timp pentru călătorii a cam trecut nu numai din cauza numărului de ani ci si al altor probleme mai ales cele locomotorii…Nu pot spune ca nu am profitat in ultimii 30 de noi de tot ce ne.am dorit si permis dar regret ca au ramas destul de multe locuri pe care imi doream nespus de mult sa le vizitez…cum ar fi LIsabona si Praga….dar asta e….Am avut alte călătorii ..mai rare cum ar fi America mai multe state de 5.ori si Londra de vreo 7 ori ..ambele cu sejoururi prelungite….
  Încă odata te felicit ,iti doresc mult succes in continuare si te rog, te rog, sa nu face cumva greșeala de a intra in politica..Ori imi amintesc eu bine ..ai cochetat cu guvernul Ciolos.?

 2. Doina Iorgulescu
  15.11.2019 la 04:40

  Cel de sus…

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]