fbpx
excursii-razvan-pascu

Road to Hana, Maui, Hawaii, USAAm scris aici toate detaliile despre calatoria de grup de 2 saptamani pe Coasta de Vest a SUA, pe care o vom avea anul acesta, cu plecare la final de august.

Am explicat aici de ce am decis sa fac din nou acest traseu la fel ca anul trecut si cat de mult mi-a placut toata experienta traita in Statele Unite vara trecuta cu un alt grup de turisti.

Astazi doresc sa va anunt ca am avut multe cereri ca pe langa cele 2 saptamani petrecute in SUA, sa continuam cu inca o saptamana in Hawaii, unde voi merge si eu sa insotesc grupul. Practic, la finalul celor 2 saptamani pe Coasta de Vest a SUA, din Los Angeles o parte din grup se va intoarce acasa, iar restul vor merge in Hawaii inca o saptamana.

Deja mai bine de jumatate dintre locurile pe SUA s-au ocupat, iar pentru Hawaii avem inscrise 12 persoane si mai avem 2 locuri la acest tarif.

Iata detaliile mai jos.

Care va fi programul pe zile?

Ziua 1 Hawaii: 4 septembrie

Plecam din Los Angeles spre insula Maui cu un zbor Delta Airlines. Durata zborului este de aproape 6 ore.

Zilele 2-3 Hawaii: 5-6 septembrie

Ne vom bucura de zile libere pe insula Maui si vom putea gandi impreuna diverse activitati, pentru cei care nu vor sa stea la plaja.

Ziua 4 Hawaii: 7 septembrie

Vom zbura la ora 13:00 de pe insula Maui catre Honolulu cu Hawaiian Airlines, un zbor de doar jumatate de ora. Vom fi transferati la hotel.

Zilele 5-6-7 Hawaii: 8-9-10 septembrie

Vom avea zile libere pe care le vom putea petrece vizitand insula Oahu sau capitala Honolulu.

Ziua 8: 11 septembrie

Vom fi transferati la aeroportul din Honolulu pentru zborul spre Los Angeles care va dura 5 ore si jumatate. Ajungem in Los Angeles la ora 15:43 si avem zbor spre casa la ora 18:00, ajungem la Paris a doua zi la ora locala 13:50 si avem zbor spre Bucuresti la ora 18:20.

Ce include tariful de 1850 euro?

Calatoria in Hawaii cu toate serviciile amintite mai sus costa 1850 de euro si acest pret se adauga peste costul excursiei in SUA. Sunt incluse biletele de avion cu toate taxele, toate cazarile din program, transferurile interne, asigurare medicala de calatorie si asigurare storno, toate taxele locale, precum si bacsisurile oferite soferilor. Avem deja 12 persoane inscrise pe aceasta extensie de Hawaii si mai avem doar 2 locuri in acest moment la acest tarif. Cand se vor epuiza aceste 2 locuri, vor mai putea fi rezervate locuri, insa tarifele la avion vor creste (in acest moment cresterea pe care o vedem in sistem este de 300 euro).

Mai multe detalii despre aceasta calatorie aflati aici.

Se poate achita in rate?

Da, se poate plati in mai multe rate, iar pentru a va rezerva locul trebuie sa achitati un avans. Mai multe detalii veti afla fie din informatiile de mai jos, fie contactandu-ne pe email (catre agentia Eturia anca.brodoceanu@eturia.ro, cu adresa mea de email in CC contact [at] razvanpascu.ro).

Unde ne cazam?

Kahului Aston Maui Kaanapali Villas 4* (fara mese incluse)

Honolulu Luana Waikiki 3* sup. City View Room (fara mese incluse)

Viza

Vom folosi viza de SUA si pentru Hawaii.

Mai multe detalii despre aceasta calatorie aflati aici.

Va reamintesc ca aici puteti citi traseul si detaliile excursiei pe Coasta de Vest a SUA.

Pentru inscrieri si orice alte detalii despre aceasta calatorie, va rugam sa folositi adresele de email: anca.brodoceanu@eturia.ro si office@eturia.ro; Puteti adauga si adresa mea in CC: contact [at] razvanpascu.ro 

Imagini Hawaii

* foto: Shutterstock

Nu poti merge in aceasta excursie? Lasa-ti adresa de email aici pentru a afla din timp despre urmatoarele Calatorii de Grup!

* indicates required2 comentarii

 1. Diana
  08.04.2017 la 10:36

  IMHO, Maui e cea mai comercială dintre insule, dar e frumoasa tare. Si are trafic nasol. Văd ca stați in Kahului, asta înseamnă ca o sa aveți nevoie de mașina închiriată. Eu as recomanda sa închiriați un Jeep wrangler, ca sa puteți sa faceți si „Road to Hana” (nu spuneti companiilor de închirieri dacă mergeți in Hana :D)
  Mama’s Fish House, Dar faceți rezervări din timp. E scump, dar merita o vizita. 🙂
  Mie mi-a mai plăcut si Mala Ocean Tavern. 🙂 Cel mai bun ahi poke l-am mâncat la un liquor store, undeva pe lângă Kahului.
  In Oahu, nu stați doar in Wakiki. Ieșiți din Honolulu, mergeți la Kailua Beach si peNorth Shore. Luati lecții de hula dance, snorkeling in Hanauma Bay. Mai Tai si Blue Hawaii. 🙂
  Prea multe de făcut, prea puțin timp. 🙂

 2. Razvan Pascu
  (author)
  08.04.2017 la 15:49

  @ Diana: multumesc mult pentru informatii, sunt foarte utile.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]