fbpx
excursii-razvan-pascu

lucasshuartJaponia este un loc care ma fascineaza si in care mi-am dorit de mult timp sa ajung. Am ajuns anul trecut, cand impreuna cu 2 grupuri de turisti am vizitat aceasta tara minunata, in 2 serii de cate 12 zile.

Multa lume doreste sa mearga in Japonia in martie – aprilie, atunci cand infloresc ciresii, dar sunt de parere ca o vizita in Japonia este binevenita oricand, chiar si iarna. Anul acesta voi merge din nou in Japonia, tot cu 2 grupuri, unul in martie si celalalt in aprilie, iar locurile pentru aceste excursii de grup deja s-au epuizat. Anul viitor voi organiza din nou, impreuna cu Eturia, 2 calatorii de grup cu turistii, asa ca cei interesati pot sa isi lase datele de contact in formularul de mai jos pentru a primi pe email informatii despre excursiile viitoare.

Insa astazi vreau sa va arat ca Japonia este frumoasa in orice anotimp, asa ca iata fotografiile cu zapada asternuta peste orasul Kyoto, fotografii care au invadat internetul in ultimele zile. Kyoto s-a confruntat cu cele mai reci zile din aceasta iarna, cu temperaturi care au ajuns sub 0 grade Celsius, iar totul a devenit un Wonderland alb. Temperatura medie a lunii ianuarie in Kyoto este de 5 grade Celsius, deci nu sunt foarte dese ocaziile ca turistii sa vada zapada in acest oras. Kyoto, fosta capitala a Japoniei timp de peste un mileniu, are reputatia de a fi cel mai frumos oras din arhipelagul nipon.

Iarna in Kyoto, Japonia

 

*Sursa articol: www.boredpanda.com

Daca esti interesat de o calatorie de grup in Japonia, lasa-ti adresa de email aici pentru a afla din timp despre noile grupuri pe care le organizez!

* indicates requiredUrmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]