30 de fotografii rare cu orasul Kyoto pe timp de iarna
Scris de Razvan Pascu24.01.2017
Japonia este un loc care ma fascineaza si in care mi-am dorit de mult timp sa ajung. Am ajuns anul trecut, cand impreuna cu 2 grupuri de turisti am vizitat aceasta tara minunata, in 2 serii de cate 12 zile.
Multa lume doreste sa mearga in Japonia in martie – aprilie, atunci cand infloresc ciresii, dar sunt de parere ca o vizita in Japonia este binevenita oricand, chiar si iarna. Anul acesta voi merge din nou in Japonia, tot cu 2 grupuri, unul in martie si celalalt in aprilie, iar locurile pentru aceste excursii de grup deja s-au epuizat. Anul viitor voi organiza din nou, impreuna cu Eturia, 2 calatorii de grup cu turistii, asa ca cei interesati pot sa isi lase datele de contact in formularul de mai jos pentru a primi pe email informatii despre excursiile viitoare.
Insa astazi vreau sa va arat ca Japonia este frumoasa in orice anotimp, asa ca iata fotografiile cu zapada asternuta peste orasul Kyoto, fotografii care au invadat internetul in ultimele zile. Kyoto s-a confruntat cu cele mai reci zile din aceasta iarna, cu temperaturi care au ajuns sub 0 grade Celsius, iar totul a devenit un Wonderland alb. Temperatura medie a lunii ianuarie in Kyoto este de 5 grade Celsius, deci nu sunt foarte dese ocaziile ca turistii sa vada zapada in acest oras. Kyoto, fosta capitala a Japoniei timp de peste un mileniu, are reputatia de a fi cel mai frumos oras din arhipelagul nipon.
Am calatorit in peste 90 de tari si o fac mereu cu aceeasi placere, dedicare si sete de cunoastere. Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea intr-un job care ma face fericit. Cel mai fericit ma fac, insa, cei doi baieti ai mei, Alex si Vlad, de la care imi amintesc zilnic despre copilarie. Sunt consultant in marketing turistic, antreprenor implicat in mai multe business-uri din diverse domenii de activitate, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, mai multe companii. Sotia mea si echipa ei se ocupa de agentia de Evenimente Corporate, PR si Marketing Travel Communication Romania. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA).
Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga. Am zburat atat de mult pe toate continentele incat as fi putut face ocolul Pamantului la Ecuator de peste 250 de ori. In ultimii 4 ani am calatorit cu peste 2000 de romani in vacante premium pe care le-am organizat impreuna cu partenerii mei prin toata lumea, in locuri exotice si indepartate. In 2019 am primit premiul “Travel Personality of the Year” de la FORBES Romania.
Imi place mult Romania si sunt printre cei care se simt bine in tara lor. Am devenit antreprenor dupa ce am lucrat 8 ani in 2 multinationale din Bucuresti, iar acum la traininguri sau in emisiuni TV le vorbesc angajatilor din corporatii si antreprenorilor despre echilibrul Work-Life si despre intraprenoriat.
Acesta este blogul meu personal, unde scriu ceea ce simt si ce gandesc si unde am diverse colaborari cu branduri care isi doresc sa se asocieze cu imaginea mea si a familiei mele. De 10 ani acest blog si paginile de Facebook si Instagram ale mele au adunat o comunitate de peste 300.000 de romani inteligenti si sunt locuri de intalnire pentru oamenii de bun simt, optimisti, iar subiectele abordate sunt exclusiv de calatorie, premium lifestyle, business si antreprenoriat. Am doi copii minunati si o sotie fantastica, impreuna cu care calatoresc prin toata lumea si alaturi de care am aflat cum bucuriile simple sunt cele care te fac fericit cu adevarat. Impreuna, incercam sa le insuflam romanilor pasiunea pentru calatorii si bucuria de a-si umple cartea de memorii cu amintiri de prin toate tarile Pamantului.
Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.