fbpx
excursii-razvan-pascu

Companiile aeriene Air France si KLM lanseaza cea mai importanta campanie promotionala din an, reducand pretul biletelor de avion chiar si cu peste 40%. Astfel, pasagerii Air France KLM pot beneficia de preturi reduse la destinatii exotice precum Zanzibar, Bangkok, Mexico City, Punta Cana, Havana, Rio de Janeiro, etc.

Asia

De asemenea, Asia este o destinatie excelenta, iar preturile din aceasta oferta merita atentia. Un bilet dus-intors la Delhi incepe de la 409 euro, Beijing de la 409 euro, Mumbai de la 409 euro (doar la KLM) si Bangkok de la 539 euro. Turistii isi pot achizitiona de asemenea bilete la preturi reduse pentru metropole ca Hong Kong de la 449 euro, Singapore de la 489 euro sau Shanghai de la 509 euro.

America de Nord si Africa

Pe continetul nord-american preturile incep de la 510 euro un bilet dus-intors la New York, 522 euro un bilet dus-intors spre Miami si 607 euro pentru un bilet dus-intors la Toronto.

Pentru calatorii care doresc sa traiasca experienta unui safari in Africa, Air France KLM a pus in vanzare bilete dus-intors incepand de la 559 euro spre Johannesburg si 619 euro spre Nairobi.

Turistii vor putea sa isi rezerve destinatia dorita pana pe 26 Ianuarie 2016, iar calatoria va trebui efectuata pana pe 30 iunie sau din 16 august pana pe 10 decembrie 2017.

Tarife reduse pentru calatoriile in Europa

Calatorii beneficiaza de scaderea tarifului pentru zborurile Bucuresti – Amsterdam, iar un bilet KLM dus-intors incepe de la 129 euro. Spre Paris, pretul biletelor de avion incepe de la 159 euro, bilet dus-intors cu Air France. De asemenea, KLM ofera reduceri si spre alte orase europene: Copenhaga de la 149 euro, Manchester de la 163 euro, Aberdeen si Helsinki de la 179 euro.

Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse. Perioada de calatorie pentru Europa este pana pe 30 iunie 2017.

Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de turism.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]