fbpx
excursii-razvan-pascu

Vola.roConform unei analize realizate de cea mai mare agentie online de turism din Romania, Vola.ro, biletele de avion cu plecare in luna noiembrie sunt in medie cu 30% mai ieftine decat in restul anului.

Cele mai ieftine zboruri sunt catre Roma, Milano si Berlin, preturile incepand de la 10 euro pentru zborul dus-intors. Cele mai ieftine city break-uri sunt la Roma, Venetia si Milano, preturile incepand de la 119 euro / persoana pentru biletul de avion si 2 nopti de cazare.

O comparatie intre preturile biletelor de avion pe parcursul anului arata ca luna noiembrie este cea mai ieftina luna pentru calatoriile cu avionul, in afara perioadelor promotionale.

Calatorii intercontinentale

Astfel, pentru destinatiile intercontinentale, diferenta de pret fata de o alta luna a anului poate insemna o economie de pana la 100 de euro/bilet. De exemplu, un bilet de avion dus-intors catre Dubai incepe, in luna noiembrie, de la 150 de euro, in timp ce pentru o calatorie in luna decembrie preturile pornesc de la 200 de euro. Clientii Vola.ro pot ajunge in luna noiembrie la Singapore cu un bilet de avion dus-intors al carui pret incepe de la 508 euro, pentru luna decembrie cel mai mic pret fiind de 574 de euro.

Diferenta de pret fata de luna decembrie este de pana la 70% pentru unele destinatii din Europa. Spre exemplu, daca in luna noiembrie un bilet de avion dus-intors catre Bari costa 18 euro, in luna decembrie pretul acestuia ajunge la 60 de euro, in aceleasi conditii de calatorie. Biletul de avion spre Valencia incepe de la 34 de euro in noiembrie si de la 64 de euro in decembrie. La Berlin, turistii romani pot ajunge cu 10 euro daca efectueaza calatoria in ultimele 2 saptamani din noiembrie si cu 39 de euro, daca opteaza pentru calatorii in luna decembrie.

Preturi de la 10 euro in luna noiembrie, pentru biletele dus-intors, cu plecare din Timisoara

In luna noiembrie, pretul minim pentru un bilet de avion dus-intors este 10 euro, valabil pentru rutele Timisoara-Bruxelles, Timisoara-Niederrhein sau Timisoara-Berlin. Din Bucuresti, cele mai ieftine zboruri sunt catre Milano, Roma, Bologna, Bruxelles si Cluj-Napoca, preturile incepand de la 16 euro.

Rezultatele analizei Vola.ro arata, de asemenea, ca destinatiile cele mai cerute de turistii romani sunt disponibile in luna noiembrie la preturi cuprinse intre 10 si 60 de euro. Pentru bilete de avion mai ieftine de 20 de euro, turistii pot alege sa calatoreasca la Bruxelles (de la 10 euro), Milano (de la 16 euro), Roma (de la 18 euro) sau Bologna (de la 18 euro). Oferta Vola.ro include si orasele Londra (de la 20 de euro), Venetia (de la 24 de euro), Paris (de la 38 de euro), Barcelona (de la 44 de euro) si Madrid (de la 58 de euro).

Cele mai ieftine 5 destinatii pentru city break in luna noiembrie

Cel mai ieftin city break din portofoliul Vola.ro, pentru luna noiembrie, este un pachet de 2 nopti de cazare si bilet de avion la Roma, pentru 119 euro. Acelasi tip de pachet poate fi rezervat pentru un city break la Milano (de la 139 de euro), Bruxelles (de la 149 de euro) sau Londra (de la 169 de euro). Pentru 3 nopti petrecute la Venetia si bilet de avion dus-intors, oferta incepe de la 129 de euro.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]