WOW. Blue Air lanseaza noi rute din Bucuresti spre Tel Aviv, Bordeaux si Copenhaga

Adaugat de la 22 Sep 2016

BlueAir_B-737-800Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, lanseaza doua noi rute din Bucuresti – catre Bordeaux (zboruri miercuri si sambata) si Copenhaga (zboruri luni, miercuri si vineri), precum si doua noi rute din Iasi – catre Berlin (zboruri marti, joi si duminica) si Valencia (zboruri miercuri si duminica). Zborurile se vor opera incepand cu luna iunie 2017.

Pasagerii Blue Air vor putea calatori pe cele 4 noi rute la preturi incepand de la 29,99 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.

De asemenea, Blue Air isi dezvolta operatiunile prin deschiderea rutei Bucuresti – Tel Aviv. Zborurile se vor opera cu trei frecvente saptamanale in zilele de luni, joi si duminica, incepand cu 12 ianuarie 2017.

Compania estimeaza o crestere de 50% a traficului fata de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri in 2016. Pasagerii Blue Air vor putea calatori pe noua ruta Bucuresti – Tel Aviv, beneficiind de tarife incepand de la 34,95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

Despre mine:

Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea in job. Sunt consultant in marketing turistic, dar imi place sa ma definesc ca antreprenor, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, agentia de Evenimente, PR si Marketing Travel Communication Romania, dar si Asociatia Travel Focus. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA). Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga – mai multe detalii despre mine gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter

Nr. abonati RSS & Newsletter

Michelin

Copyright

Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Positive SSL on a transparent background