fbpx
excursii-razvan-pascu

Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa organizeaza joi, 21 iulie, incepand cu oracrca 10:00, dezbaterea publica cu privire la conditiile de finantare propuse de Ministerul Fondurilor Europene prin apelul de proiecte Romania Start-up Plus.

Evenimentul va avea loc la sediul Romanian American Foundation (str. Gina Patrichi – fosta Orlando) – zona Piata Victoriei.

Dezbaterea urmareste incurajarea dialogului intre stakeholderi, autoritati, administratorii de scheme si beneficiarii finali, in vederea realizarii unui punct de vedere comun asupra ghidului, cu observatii pornind de la experienta fiecarui participant. Aceasta face parte dintr-o serie de consultari publice pe care Asociatia „Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” le-a demarat in luna iunie cu scopul de a transfera bunele practici identificate in implementarea proiectelor prin POSDRU catre cele finantate prin POCU.

Lansarea programului „Romania Start-up Plus” este estimata pentru luna august 2016 si va avea o durata de 3 ani, avand ca obiectiv principal incurajarea antreprenoriatului si incurajarea ocuparii pe cont propriu prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil non-agricol din zona urbana.

Vor participa oficiali ai Ministerului Fondurilor Europene, beneficiari ai proiectelor POSDRU, AP. 3.1, parteneri sociali, organizatii nonguvernamentale si experti din cadrul proiectelor.

Toti cei interesati sa se alature acestei initiative si sa participe la dezbatere, sunt invitati sa se inscrie trimitand un e-mail pe adresa [email protected] sau completand formularul de inscriere.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]