excursii-razvan-pascu

Ingenius Hub 1Ingenius Hub anunta inceperea unui program de finantare pentru inventiile brevetate sau in curs de brevetare, ca parte din Bucharest Technology Week (23 – 29 mai) – cel mai mare eveniment al comunitatii de tech din Bucuresti.

Pana pe 18 mai 2016, ora 23:59, tinerii antreprenori se pot inscrie la Ingenius Pitch, concursul dedicat tinerilor antreprenori cu brevete de inventie sau cu brevete in curs de eliberare, in domenii diverse. Inscrierile se pot face pe website-ul Ingenius Hub.

Toate inscrierile vor fi evaluate de un juriu de specialisti in domeniul tehnologiei si inovarii, precum si de potentiali finantatori, care vor selecta 12 finalisti ai proiectului. Printre cei care vor evalua proiectele, in calitate de posibil investitor, ma voi numara si eu. 

Pe 27 mai, cei 12 finalisti vor participa la pitch-ul organizat de Ingenius Hub. Lista persoanelor selectate va fi publicata in cursul zilei de 20 mai pe site-ul Ingenius Hub.

Participantii selectati la pitch vor achita o taxa de participare in valoare de 120 RON.

5 zile de evenimente dedicate tinerilor antreprenori

Ingenius Pitch este un eveniment organizat de Ingenius Hub in cadrul Bucharest Technology Week, alaturi de alte 4 evenimente axate pe inovatie, tehnologie si finantare.

Pe durata a 5 zile (23-27 mai), Ingenius Hub va aduce laolalta tineri antreprenori, oameni de business de succes, stakeholderi din institutiile culturale, pasionati si specialisti in domeniul tehnologiei si inovarii, in cadrul urmatoarelor evenimente:

MONEY FOR INNOVATION | 23 mai si 25 mai| Surse de finantare pentru start-up-uri inovative (fonduri europene si guvernamentale, crowdfunding, business angels, fonduri de investitii);

TEHNOLOGIE SI INOVARE IN INDUSTRIA CULTURALA | 24 mai | Dezbatere cu stakeholderi in institutiile culturale cu privire la rolul tehnologiei si al inovarii;

WORKSHOP ELEVATOR PITCH | 26 mai | Cum poti convinge un investitor sa creada in ideea ta in doar 60 de secunde?

INGENIUS PITCH | 27 mai | Concurs de pitch-uri pentru tineri antreprenori cu brevete de inventie sau cu brevete in curs de eliberare in fata unor potentiali investitori.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Ingenius Hub sau pe www.bucharest.tech.week.ro/events

1 comentariu

  1. Simoiu Danut
    23.05.2016 la 11:10

    Buna ziua.Am participat zilele trecute la Salonul de Inventii Euroinvent Iasi.Aici am aflat de Ingenius Hub. Doresc sa particip la evenimentele organizate de Ingenius Hub incepand cu cel din data de 23 mai.Cum pot sa i-au legatura cu cineva care i-mi poate da informatii privinda locatia evenimentului, cum se achita taxa etc.Mentionez ca sunt din Slobozia Ialomita, si la Euroinvent am participat cu doua inventii. Una din inventii este din domeniul sport turism, loisir, iar a doua – productia de energie verde. Ambele inventii au fost premiate cu medalia de aur.
    Multumesc.
    Cu respect. SIMOIU DANUT>

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]