fbpx
excursii-razvan-pascu

Ingenius Hub - eveniment finantareIngenius Hub (despre care v-am scris aici) continua seria evenimentelor adresate antreprenorilor debutanti printr-o sesiune de networking dedicata discutiilor privind oportunitatile de finantare a ideilor de afaceri si transformarea unei idei intr-un business sustenabil.

Persoanele interesate de obtinerea unei finantari pentru infiintarea / dezvoltarea / extinderea unui start-up pot interactiona direct cu expertii companiei Loop Operations, specializati in scrierea de proiecte si atragerea finantarii din fonduri nerambursabile.

Astfel, tinerii antreprenori pot obtine feedback si sfaturi avizate de la echipa Loop Operations, dar si de la ceilalti participanti din sala, privind potentialul ideilor lor de afaceri si posibilitatile de obtinere a finantarii. In plus, participantii pot afla „tips&tricks” utile in scrierea si implementarea unui proiect finantat prin fonduri europene.

Loop Operations este o companie de consultanta in domeniul fondurilor europene, dezvoltand pana in prezent proiecte in valoare de peste 25 de milioane de euro.

Cum participi? | Iti poti rezerva un loc trimitand un e-mail la adresa events@ingenius-hub.eu  cu datele tale de contact.

Unde? | Ingenius Hub, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, Bucuresti.

Cand? |  Joi, 17 martie 2016, incepand cu ora 17:30

Taxa de participare | 80 RON daca inscrierea are loc pana miercuri 16 martie sau 100 RON in ziua evenimentului.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]