fbpx
excursii-razvan-pascu

antreprenorToti antreprenorii au trecut printr-un inceput in business, perioada cea mai grea, cand nu
stii daca iti va merge sau nu si nici bani prea multi nu ai pentru investitii.

Stiu ce inseamna sa lucrezi de acasa sau din cafenele, fara un minim de logistica, uneori in galagie, si de aceea ma bucur tare mult sa va anunt ca pana pe 14 Martie, partenerii meu de la Ingenius Hub din Bucuresti organizeaza un concurs dedicat antreprenorilor la inceput de drum.

Prin acest concurs, firma de consultanta Loop Operations, care a fondat Ingenius Hub, isi propune sa afle despre cat mai multe afaceri la inceput de drum si despre antreprenori care au nevoie de un spatiu de lucru in mijlocul Bucurestiului. Iar 15 dintre acestia vor fi premiati cu un loc gratuit in hub, pentru o perioada cuprinsa intre una si sase luni.

Cel mai important este ca veti intra intr-o comunitate, veti cunoaste oameni de business, veti folosi facilitatile incubatorului fara sa platiti nimic si veti putea beneficia de expertiza Loop Operations, inclusiv in atragerea de fonduri europene pentru afacerea voastra.

Cum va inscrieti in concurs?

Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe linkul de concurs si sa completati un chestionar in care sa dati cateva detalii despre afacerea propusa.

Ce premii puteti castiga? 

Locul 1 – Un pachet complet al programului de accelerare (200 de ore de acces in spatiul de lucru), pe o perioada de 6 luni.

Locul 2 – Doua premii constand in cate un abonament Steady (100 de ore de acces in spatiul de lucru), pe o perioada de 3 luni.

Locul 3 – Trei premii constand in cate un abonament Regular (50 de ore acces in spatiul de lucru), pe o perioada de 3 luni.

Mentiune 1 – Patru premii constand in cate un abonament Light (25 de ore acces in spatiul de lucru), pe o perioada de 3 luni.

Mentiune 2 – Cinci premii constand in cate un abonament Light (25 de ore acces in spatiul de lucru), pe o perioada de o 1 luna.

De asemenea, Ingenius Hub ofera fiecarei persoane care se inscrie in concurs o ora de lucru in cadrul incubatorului, pana la data de 29 aprilie 2016. Asadar, nu aveti nimic de pierdut daca va inscrieti, ba dimpotriva: aveti un castig garantat si experienta unei noi provocari acceptate care, va asigur, inseamna foarte mult in dezvoltarea unui viitor antreprenor. Va puteti inscrie la concurs aici!

Ingenius Hub – Spatiu de lucru, mentorat si servicii business

V-am mai vorbit despre Ingenius Hub atunci cand s-a deschis, la finalul anului trecut, si va spuneam ca este cel mai nou spatiu din Bucuresti dedicat tinerilor antreprenori. Are doua sedii in zona Magheru-Universitate, iar spatiile sunt prietenoase si moderne, cu elemente traditionale romanesti.

Hub-ul ofera pachete de servicii business dar si spatiu de co-working, mentorat din partea oamenilor de afaceri cu experienta, precum si posibilitatea de a pastra o relatie apropiata cu personalitati de referinta din zona business si, foarte important, se evidentiaza prin consultanta in obtinerea de fonduri europene. Gasiti aici mai multe informatii despre serviciile lor pentru tinerii antreprenori.

Concurs Ingenius Hub

4 comentarii

 1. aura
  04.03.2016 la 08:59

  hub-ul ofera si gazduire sediu social pentru afacerile nou infiintate?

 2. Razvan Pascu
  05.03.2016 la 04:46

  @ Aura: da, poate sa ofere si sediu social.

 3. 07.03.2016 la 17:39

  Premiile motiveaza mult ! Cred ca am sa particip si eu !

 4. 13.03.2016 la 11:33

  Buna initiativa

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]