excursii-razvan-pascu

BlueAir_B-737-800Blue Air a devenit  incepand cu 19 Ianuarie 2016 membru cu drepturi depline a IATA (International Air Transport Association).

Aderarea la IATA s-a putut finaliza dupa obtinerea certificarii IOSA (IATA Operational Safety Assesment), un audit complex care a verificat aplicarea a peste 900 de standarde si bune practici pentru siguranta zborului recomandate in cadrul departamentelor control operational, zbor, dispecerat de zbor, inginerie si intretinere, operatiuni la bordul aeronavelor executate de insotitorii de bord, operatiuni la sol, cargo si securitate.

IATA reprezinta cea mai prestigioasa asociatie din trasporturile aeriene, reunind 260 de companii aeriene din peste 119 tari si are ca prioritati principale reducerea costurilor in industria transportului aerian, dezvoltarea de noi standarde pentru facilitarea inovatiei in distributie, imbunatatirea sigurantei globale, standardizarea operatiunilor si a pregatirii profesionale.

In ultimii 2 ani, compania Blue Air a crescut continuu,  oferind acum peste 65 de rute directe catre Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania (inclusiv curse interne), Spania sau Suedia. Compania are 5 baze operationale, la Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]