fbpx
excursii-razvan-pascu

cazare-romaniaDesi a trecut perioada de concediu, multi dintre noi am ramas cu gandul la vacanta si planificam deja urmatoarea iesire.

Daca va aflati in aceasta situatie, s-ar putea sa va intereseze noul concurs organizat de HotelGuru.ro – „Desemneaza Unitatea de cazare a anului in Romania”, prin intermediul caruia puteti castiga cazare in valoare de 200 de euro, intr-o locatie din Romania la alegere.

Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa completati un scurt chestionar (dureaza 2 minute) disponibil aici.

In chestionar veti gasi 2-3 intrebari despre unitatea de cazare preferata, cu variante de raspuns. Puteti alege orice unitate de cazare, fie ca este vorba despre hotelul din centrul orasului, vila de la mare, cabana, motelul sau pensiunea de la munte care v-au placut cel mai mult. Oferiti astfel sansa unui proprietar de structura de cazare din Romania sa castige acest premiu, recompensandu-l pentru servicii si calitate.

Inainte de a completa, ganditi-va bine care este locatia unde v-ati simtit cel mai bine in anul care tocmai a trecut. Nu de alta, dar ar fi frumos ca titlul de „Unitatea de cazare a anului in Romania” sa revina unui hotel/unei pensiuni care-l merita din plin, care ofera calitate si servicii de exceptie clientilor sai.

Aveti timp sa votati pana pe data de 22 ianuarie 2016. Completati chestionarul si astfel intrati in concursul organizat de HotelGuru.ro.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]