excursii-razvan-pascu

Saeco - espressoSoneria telefonului se aude in surdina; de fapt aud doar vibratiile telefonului, asa l-am setat, nu vreau sa sune prea tare pentru ca nu ma trezesc prea usor dimineata.

Cu un gest-reflex, intind mana si apas pe touchscreen, fara nicio intentie de a deschide ochii. Mai fur zece minute de somn pana la urmatorul buzz.

Prima trezire o primesc de la mailurile care mi se incarca in fata ochilor, mai intai pe telefon. Cand lucrezi cu clienti din diferite tari se intampla sa primesti mailuri si in timpul noptii sau dimineata foarte devreme. Al doilea pas este catre newsfeed-ul de Facebook. Plin si in aceasta dimineata. Daca gasesc vreo informatie interesanta, postez si eu.

Dupa scurta incursiune in online de pe telefon, sar din pat direct la dus, unde reusesc sa ma trezesc de-a binelea. Rememorez intalnirile din timpul zilei si ma gandesc ce fel de tinuta voi avea nevoie, office, casual… Da, astazi este una din acele zile in care am nevoie de costum si camasa. Cravata nu port niciodata, iar papion rareori.

Imi rezerv cateva minute de harjoneala cu Alex, bebeloiul nostru care dimineata are bateriile incarcate la maxim, cu chef de joaca si de vorba cat cuprinde.

Ajuns in parcare, ma urc in masina si pornesc spre birou. Draga de ea, a invatat deja drumul si parca ma conduce singura!

Prima oprire inainte de birou este mai mereu la cafeneaua de la parter, unde comand grabit: ”Un espresso scurt, va rog!”.

Se intampla sa imi stabilesc prima intalnire chiar acolo, pe terasa cafenelei, mereu la masuta retrasa din colt, astfel ca am timp sa imi savurez cafeaua in liniste. Daca ma asteapta vreo sedinta cu colegii, atunci uneori cafeaua merge cu mine, in birou, dar astazi nu este una din acele zile.

Ma indrept spre masuta din colt, cu doua fotolii si canapea – locul meu obisnuit atunci cand ajung la cafenea. Masuta din colt a intrat in viata mea in urma cu un an. Un espresso scurt fara zahar si un fresh de portocale sunt suficiente pentru a-mi incepe ziua in forta. Ma asez pe fotoliu (parca n-am curaj sa ma asez pe canapea: raportul incheiat azi-noapte tarziu mi-a furat din orele de somn si n-as risca sa le recuperez acum!) si-mi astept “drogul”. Cafeaua nu se lasa asteptata prea mult si nici intalnirea mea cu care imi incep oficial ziua.

Buna dimineata, asadar!

Articolul face parte din campania Saeco ce isi propune sa ne faca sa ne amintim de micile placeri ale zilei, de mirosul de cafea prospat macinata si de cele mai bune cafele pe care le-am baut prin vacantele noastre. Despre Saeco Gran Baristo am mai scris, insa amintesc ca este aparatul ce prepara la tine acasa pana la 18 sortimente de cafea, exact ca un barista profesionist.

Mai mult, Saeco are si un serviciu, Premium Service, ce ofera intretinere si suport aparatelor de cafea chiar la tine acasa. Pe scurt, daca ai un aparat Saeco din gama Incanto, Xelxis sau GranBaristo, inscrie-l pe http://www.philips.ro/welcome si beneficiezi de: instalare gratuita, suport si asistenta tehnica chiar la tine acasa, verificare tehnica gratuita si un an extra de garantie.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]